Igaz h a világos pia (viszki, tekiva) hamarabb kiüt mint a
sötét (jéger, unikum)?
Figyelt kérdés
asszem az összetétele miatt
2009. aug. 27. 23:11
1/9 A kérdező kommentje:
-tekila- bocsi rosszul irtam...:S
2009. aug. 27. 23:15
2/9 anonim válasza:
Nincs ilyen összefüggés.
2009. aug. 27. 23:35
3/9 anonim válasza:
azért mert a tiszta italok legfőbb összetevője tényleg tidzts alkohol. a jager meg az unicum tele van gyógynövényekkel meg kisebb is az alkoholtartalmuk
(jager 37,5 - vodka 40)
2009. aug. 27. 23:39
4/9 anonim válasza:
A gondolatmeneted alapján a csapvíz a legütősebb pia.
A legerősebb forgalomban lévő ital viszont úgy tudom az absinth, ami leginkább zöldesfekete. Tehát sehogy sem stimmel a dolog...
Nem a szín számít, hanem az alkoholtartalom.
2009. aug. 27. 23:56
5/9 anonim válasza:
Igyál meg egy fél liter házi főzésű vegyes gyümölcs pálinkát,az tuti kiüt.
2009. aug. 28. 00:18
6/9 anonim válasza:
Nnna meg a stro rum ami szintén 80 körül ingadozik, és az sem fehér rum. Semmi összefüggés a szín és a kiütés között. Az tény, hogy jégertől-hubertusztól hamarabb okádsz mert tele van gyógynövénnyel, azt meg nem tolerálja a szervezet, én tekilától, viszkitől és konyaktól méghamarabb okádok mert gyűlölöm az ízüket, de a vodka az pl lentmarad.
2009. aug. 28. 10:45
7/9 anonim válasza:
na és a denaturált szesz???
arra mondd h sötét a színe
igaz azt nem lehet meginni...
2009. szept. 9. 06:07
8/9 Phoney válasza:
"A gondolatmeneted alapján a csapvíz a legütősebb pia.
A legerősebb forgalomban lévő ital viszont úgy tudom az absinth, ami leginkább zöldesfekete. Tehát sehogy sem stimmel a dolog..."
Abban festék van, semmi más (mondjuk igazából az abszinthoz sincs sok köze).
De a szín tényleg lényegtelen. Kivéve talán, hogy a színes szesz az érlelt vagy ízesített, azaz ha minőségi, akkor könnyebben legurul.
2011. jan. 3. 12:48
9/9 Phoney válasza:
A Jäger és Unicum jópár növény "nyers" ázatát tartalmazza, és ezek közt van serkentő, idegerősítő is...szóval igen, ezektől lehet, hogy kevésbé csúszol szét. De nem a szín teszi, hanem az alapanyag...a jobb abszintok is tudnak ilyet (igaz ilyet nem lehet kapni az országban), pedig azok nem sötétek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!