Elhiszitek ezt? Mért ennyi idö után irják mutatják be, érdekes! Bövebben lent
2009. aug. 26. 19:18
1/13 anonim válasza:
Maradjunk annyiban, hogy nem véletlenül bulvár címszó alatt jelent meg a cikk, nem pedig Nature-ben...
2/13 anonim válasza:
Az ilyen blikk szintű dolgok nekem nagyon gyanúsak.
Én egyáltalán nem hiszem el.
3/13 anonim válasza:
lol. Ez meg mi az istenbarma? :D
4/13 anonim válasza:
A blikkben (szándékosan kis "B"-vel, mert az nem újság) hetente találnak UFÓ-t vagy valamit, vagy a közelgő világvégéről írnak...
Én nem olvasom, de szerencsére ismerősök mindig elmondják az élményeket... A legszörnyűbb viszont, amikor pl. rákot gyógyító varázsteáról írnak, mert azzal még ártanak is sok szerencsétlennek.
5/13 A kérdező kommentje:
Én ma olvastam a kapu.hu-n, amugy én sem nagyon hiszem el, föleg ennyi idö után berakni egy ilyen cikket.
Szerintem jol megcsinált foto az egész.
Vélemények még ?
2009. aug. 26. 19:54
6/13 A kérdező kommentje:
Ja és nem hiszitek el , most láttam ezt a képet más beállitásból a rtl-en:D
2009. aug. 26. 19:57
7/13 anonim válasza:
Én is láttam, kb. félórája volt az az "ismeretterjesztő", bulvárműsor. Én kételkedem benne, hogy ez tényleg valami, űrből származó lény lenne. Szerintem ez akár egy torzszülött is lehet, a természet furcsa dolgokra képes!
8/13 A kérdező kommentje:
Igen lehet valami torzszülött. Nem tudom.
2009. aug. 26. 20:51
9/13 anonim válasza:
hát ja..... szerencsétlen.mit szenvedhetett aztán lehet nem is ártott volna senkinek.de amugy meg ki tudja mi az..... ha mi létezünk ezen a bolygon,más bolygon mért ne létezne más.... ja a másik,akkor hogy jött ide?nem?ez fura
10/13 anonim válasza:
Hát fogalmam sincs ez mi. De szerintem se UFÓ.. jól photoshoppolt kép..:D vagy nemistudom ...Oo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!