Elhiszitek, hogy 2012-ben itt a világvége?
Figyelt kérdés
2009. dec. 31. 16:15
1/29 anonim válasza:
már megint ez a kérdés...én nem hiszem el hogy itt lenne, 2000ben is az volt...erről ennyit
2/29 anonim válasza:
5/29 anonim válasza:
Anyám,hányszor mondták már! Mégis itt vagyunk... Úgyhogy most sem lesz...ha meg netán lenne...akkor így jártunk. :P
6/29 anonim válasza:
Jah, én már fel is vettem 50milliós lakáshitelt amit elherdálok, mert úgy se kell megadni, 2012ben eljő a vég...
üdv dubaiból:P
8/29 anonim válasza:
Nem lesz világvége. Pár milliárd év múlva esetleg. De átlagosan kétévente mindig lesz újabb időpont, amikor a majmok retteghetnek. Úgy látom a világvégére van piaci kereslet.
9/29 anonim válasza:
Akkora hülyeség a világvége, minden évben ugyanez a duma. Már vagy 20 éve halottnak kéne lennünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!