Miért van az, hogy a celluxot ha gyorsan húzom le, akkor teljesen átlátszó lesz, ha lassan akkor pedig ilyen érdekes?
én értem mire gondolsz! :D
a választ sajna nem :D
ezen már én is sokat gondolkodtam, és nem tudom biztosan, de szerintem a levegőhöz lehet valami köze.
Ha gyorsan van lehúzva akkor a levegőnek nincs ideje arra hogy reakcióra lépjen a ragasztóval és akkor átlátszó, és sima marad a felület.
Ha lassan húzod akkor a levegő lehet h valamit csinál a ragasztóval és a húzás miatt nem lesz egyenletes a szalagon lévő ragasztó felülete. én így gondolom, lehet h hatalmas hülyeség, de más nem jut eszembe :D végülis lehet h ez a helyes megoldás amit én írtam
Szerintem ha gyorsan akkor a ragasztó, ami a műanyag csíkon van gyorsan válik le az alatta lévő rétegről, ha lassan, akkor meg pl mikor ragasztós az ujjad és szét akarod húzni az ujjad akkor iylen kis "híd" van a két ujjad között amit a ragasztó csinál :D
És mikor ugyanez van a cellux-szal akkor mikor ezek a kis hidal szétszakadnak azok hagynak rajta ilyen felületet [:
Remélem érthető volt XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!