Neked milyen memóriád van? Mennyire fejlett?
Figyelt kérdés
Nekem a verbális és vizuális memóriám egyaránt szuper.2012. dec. 22. 23:36
2/7 Tejbegrízeskenyér RX 

válasza:

DDR3, már kicsit elavultnak számít.
3/7 anonim 

válasza:

Nekem a memóriám rendkívül... ööö... elfelejtettem.
4/7 A kérdező kommentje:
Kár, hogy még 50 év múlva se fogom elfelejteni ezeket a kedves válaszokat.
2012. dec. 23. 00:19
5/7 anonim 

válasza:

Nem tudom, majd megkérdezem a gyártómat.
6/7 anonim 

válasza:

Van valami hely, webside, ahol le lehet ezeket tesztelni?
7/7 Salx Narval 

válasza:

Sajnos nem olyan jó mint régebben, az idő és egy két betegség elég feledékennyé tett. Fiatal koromban én sem panaszkodhattam a memóriámra. Az a legrosszabb, hogy olyan dolgok is kiesnek, amiket pár éve még kapásból fújtam. Engem szinte minden érdekelt, a világról, az életről, a tudományokról, művészetekről, most minden összekeveredett bennem. Az új információkat, már nagyon nehezen és csak rövid időre jegyzem meg, komoly tanulást, időt, igényel, ha valamit nagyon szeretnék sokáig tudni.Folyamatosan utána kell néznem olyan dolgoknak, amiket nemrég még tudtam. Ennek is van előnye, nem kell új könyveket, filmeket vennem.:D A vizuális memóriámmal nincs gond, csak a látásommal.:D Azt hiszem addig nincs nagy baj, amíg tisztában vagyok a jelenlegi képességeimmel, ill annak hiányosságaival .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!