Ha minden igaz akkor a maják ekkortól számítják a bőség korát,és pozitív változások lesznek.
Úgyhogy a sok facebook-os poszton kívül semmi rossz nem történik.
Vége szakad a napi tíz „Mi fog történni 2012. december 21-én” kérdésáradatnak, amit olyanok tesznek fel, akik nem képesek meglátni, hogy ezt a kérdést már számtalanszor feltették, még akkor sem, ha a kérdés feltevésnél a rendszer kifejezetten fel is kínálja a hasonló kérdéseket:
„Íme néhány kérdés, ami a te kérdésedre leginkább hasonlít:
(Ha a kérdésre kattintasz, elolvashatod új ablakban a teljes szövegét. Amennyiben a te kérdésed megegyezik valamelyik itt felsorolttal, kattints arra, és kérjük, ne írd ki a kérdést újra!)
- MI lesz 2012 december 21. -én?
- Mit gondoltok 2012 december 21 rol mi lesz?
- Szerintetek mi lesz 2012. december.21-én? Lesz világvége? Meghalunk? Fog történni valami?
- Szerintetek lesz világvége 2012. december 21-én?
- Lesz 2012 december 21-én világvége vagy ez csak film és újabb hülyeség?
- Ez igaz? Belemegy a Föld a null síkba? Tényleg világvége lesz 2012. december 21-én? Szerintetek?
Figyelem! A kérdésed még nem került kiírásra! Amennyiben nem szerepel a fenti kérdések közt a kérdésed, kattints a Kérdés kiírása gombra a folytatáshoz!”
Szia kérdező. Itt egy elég jó válaz erre.
#7: Huhh, hát ez a videó erősen sántít. Az a baj vele, hogy a legalattomosabb fajta, tényekből indul ki, hozzácsap pár feltételezést, majd olyan következtetéseket von le, ami csak egy prekoncepció tükrében logikus, amúgy nem állja meg a helyét, nem objektív. Itt-ott kimondottan hülyeséget mond. Amúgy valahol lehet érezni, hogy próbálja a videó úgy beállítani, hogy a „fizikusunk” nem nagyon hisz az összeesküvés elméletekben. (Persze azért elég jól ismeri őket, hivatkozik rájuk). Szóval próbál az egész pengeélen egyensúlyozni, elhitetve a nézőben, hogy itt bizony egy objektív, elfogulatlan, tudományos alaposságú véleményről van szó. Hát a lényegét tekintve egy frászt tudományos. Maximum használ fel olyan tényeket, amelyek tudományosan megalapozottak.
Kíváncsi lettem, ki ez a Dr. PhD. Magyar László. (Ez így önmagában vicc, hiszen vagy Dr. vagy PhD., hiszen a PhD-ben benne van a doktor.) Rákerestem a Google-ban, és nem találtam a videóra hivatkozáson kívül semmit. Több eset lehetséges. Vagy tényleg letette a doktorit, de azóta más területen dolgozik (pl. mérnökként), vagy eleve nem doktor. Mindenesetre tudományos munkája nem található sehol. Én ennek tükrében még abban sem vagyok biztos, hogy Magyar Lászlónak hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!