Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Az embernek miért nincs...

Az embernek miért nincs "különleges" tulajdonsága?

Figyelt kérdés
Értem ez alatt, hogy jó látás, hallás, szaglás, reflexek...stb Mert, mint tudjuk az állatoknak szükségük van rá, mint pl. sas=látás kobra=reflex cápa=szaglás...stb. És régen, amig még kint éltünk(ősember) addig az embernek is jobb volt a látása, hallása, szaglása...stb.? És mára már nincs rá szükségünk, és visszafejlődtünk?
2009. aug. 18. 13:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
97%
Az emberi testnek és szervezetnek már egyre nehezebb fejlődnie, mert képesek vagyunk szinte minden akadályt legyőzni az eszünknek köszönhetően (kontaktlencse, szemüveg, hallókészülék, gépek, gyógyszerek).
2009. aug. 18. 22:09
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
mért ne lenne különleges képességünk? Mihez képest? Az hogy beszélünk nem különleges? csak azért mert ezt szoktuk meg? ha tudnánk repülni akkor az is természetes lenne hiszen megszoktuk volna. A világot kétféleképpen lehet szemlélni. Vagy minden csoda, vagy semmi sem (Einstein)
2009. aug. 19. 04:13
 13/17 anonim válasza:
100%

Azért vannak emberek között is furcsaságok. Én például kiválóan látok sötétben is, szinte alig érzek különbséget a nappalhoz képest. (A verőfényes napsütést viszont rettenetesen nehezen bírom, ha csak a földet bámulom, akkor is úgy érzem hogy kisül a szemem.)

Unokatestvérem pedig simán megérzi az emberek szagán, hogy mit éreznek adott pillanatban.

2009. aug. 23. 13:02
 14/17 Salx Narval ***** válasza:
Miénk a legcsodálatosabb ajándék, amit a természet adhat.A gondolkodás és öntudat csodáját.Csak sajnos a becsületet és tisztességet, szűkmarkúan mérte mellé.
2009. aug. 23. 17:53
 15/17 anonim ***** válasza:

13:02

ezzel énis ígyvagyok

1-2 perc után kíválóan látok a sötétben, de a napsütést meg egyálltalán nem bírom

2009. aug. 24. 02:40
 16/17 anonim válasza:
100%
Hát, én kivétel vagyok pár téren :-), nagyon jó a szemem a sötétben (ha nincs fény, mert az megzavar:-S), a halásom uhh, mindig bedugul a fülem sok fülzsirral ,és sokszor rosszul hallok,de mikor megyünk kitisztitani akkor már tökéletesen hallok, még a utca zaj zárt ablakok mögött is hangos, hát, szaglás, abban csak annyi az elönyöm hogy meg tudom állapitani hogy az étel amit érzek izlene-e vagy nem izlene, bár az szerintem mindenkinél igy van :-/.
2009. okt. 1. 15:39
 17/17 anonim ***** válasza:

Az induktiv gondolkodasunk a legfejlettebb.

Mivel nem hasznaljuk(mivel nincs ra szukseg),ezert visszafejlodik.

Mellesleg egyes embereknek vannak kulonlehes kepessegeik.

2010. febr. 16. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!