Birman cicám lesz. Milyen a jelleme, tulajdonsága? Igényel e különleges ételt? Köszönöm.
Előbb tudd meg ezeket, és utána döntsd el, hogy olyanod lesz-e.
Amúgy ha fajtatiszta, akkor gondolom tenyésztőtől lesz, kérdezd meg őt.
Köszönöm a gyors választ.
Sajnos nem voltam valami pontos kérdésem feltevésénél. Interneten mindent, amit tudtam kiderítettem,elolvastam erről a fajtáról. De csak általánosságban kaptam válaszokat. Éppen ezért, azokat a gazdikat szeretném megkérdezni,akiknek van ilyen fajta cicájuk otthon,hogy még informáltabb és felkészültebb legyek.
Szia!
Az én Miss Micim nagyon kedves, ragaszkodó(egy emberhez), barátkozó(leginkább emberekkel) és rendkívül nyugodt birma. Kb. 1-1,5 éves lehetett, amikor hozzám került. Iszonyú hálás, szinte elég ránézni és máris dorombol. Nagyon szeret fésülködni, papír dobozokba bemászni, táskákra rátelepedni, szekrényekben szétnézni és aztán onnan szemlélni a világot. Nagyon szereti a társaságot. Ha itthon vagyok, folyton követ és a közelben talál elfoglaltságot.
Szóval a legjobb tulajdonságokkal rendelkezö cica.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!