Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A sörön tudunk úszni?

A sörön tudunk úszni?

Figyelt kérdés
Haveromékkal sörfürdőt akarunk rendezni nyáron. Lehet rajta úszni vagy van valami különleges?
2008. máj. 26. 15:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

lehet úszni benne.

de ha esetleg mégsem sikerülne, akkor belefulladni sem olyan rossz halál... :)

2008. máj. 26. 16:19
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ belefullladni biztos nem fogunk, mert a medence magassága 150cm
2008. máj. 26. 16:45
 3/9 anonim válasza:
31%
döntsd már el h iszol belőle vagy a hónaljpiszkodat áztatod benne... hülye sznob gyökér.
2008. máj. 28. 01:41
 4/9 A kérdező kommentje:
Mindkettőt akarom :-P utánanéztem csehországban hivatalos sörfürdőhelyek vannak és jót tesz nekünk más kérdés milyyen egy rohadt drága sok sörröl lesz szó de asszem tök jó lesz
2008. máj. 30. 08:05
 5/9 anonim ***** válasza:
61%
Hónaljpiszkot inni :) az semmi hátha még valaki belevizel vagy beleszarik a kulák ot úsznak a sör tetején és azt isszák.
2008. máj. 30. 19:46
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem érted :Dbenne fürdünk és nem abból iszunk hanem a finom heinekenből amit mellé üvegben adnak
2008. máj. 30. 20:26
 7/9 anonim válasza:
68%
Én is!!!!!!!! XD
2008. jún. 9. 17:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Eztki kell próbálni basszus rohadt jó voltváá tök jo szagúak voltunk új parfüm forever jájj de jjo mégeccer
2008. aug. 24. 23:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom de van egy sanda gyanum hogy a hosszabb távú sör medencézéstöl berugnál elég keményen. A test képes felszivni a nedvességet es az alkoholt is. Es mivel nem a majad szuri ki az alkoholt hanem semmi ,igy kemeny bebaszast eredmenyezne a dolog.DE javitsatok ki ha tevedek, ez csak egy elmélet
2021. febr. 21. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!