Szerintetek mit csináljak? Menjek vagy ne?
Figyelt kérdés
Beteg vagyok és nem szeretnék lemaradni az anyagról a suliba (tudom hogy ezért sokan hülyének néznek és már örülne neki ha otthon maradna) anya is mondja hogy maradjak itthon . Nem tudom hogy menjek-e vagy ne.2012. nov. 28. 18:08
1/2 2xSü válasza:
Attól függ, mennyire vagy beteg. Ha fertőző betegséged van, akkor ne menj. Ha lázad, hőemelkedésed van, nem menj. Úgy általában hallgass az orvosra.
2/2 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Plusz: maradj otthon akkor is, ha levert / elesett vagy, ha rossz a közérzeted, ha fáj valamid (főleg a fejed), ha nem tudsz hosszabb ideig koncentrálni (vagy egyáltalán talpon lenni); tehát ha tanulásra alkalmatlan állapotban vagy. Ekkor felesleges bemenned, úgysem tudsz odafigyelni, tanulni.
Az órai anyagokat a házi feladatokkal együtt minden nap elkérheted valakitől, tehát folyamatosan tudsz haladni; így nem fogsz lemaradni. Otthon, párnák közt kényelmesen, kisebb adagokban is bevághatod a tanulnivalókat.
Tartsd be az orvos utasításait, hogy hamar felépülj; és aztán mehetsz a suliba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!