Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogy kell érteni azt, hogy...

Hogy kell érteni azt, hogy párhuzamos univerzum? Szerintetek létezik ilyen, ha igen miért, ha nem miért?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!
2009. aug. 17. 00:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Párhuzamos létsíkban létező a miénkhez nagyon hasonló világ.
2009. aug. 17. 00:26
 2/17 anonim ***** válasza:
87%
Hogy lehet rést ütni és átjutni ezek világok egyikébe? Már csak elméleti szempontok alapján
2009. aug. 17. 00:47
 3/17 anonim ***** válasza:
65%
Fogsz egy kést, átvágod a teret kör alakban az örvény lesz és beleugrasz, de a visszajutás nehéz, mert pontosan ugyanolyan ívben kell visszavágni a teret és ugyanazon a helyen.
2009. aug. 17. 00:48
 4/17 Salx Narval ***** válasza:
38%
A párhuzamos univerzum, az élénk emberi fantázia szüleménye.És mint ilyen, bizonyítani,és sem cáfolni sem lehet.Elfogadásához, gyermeki fantáziára, vagy nagy képzelőerőre van szükség. Azok akik felnőtt korban, a létezését bizonygatják, vagy fanatikusok, vagy legrosszabb esetben elmebetegek.Legtöbbször a háttérben, valamilyen idegrendszeri probléma áll.És természetesen vannak olyanok is, akik ugyan nem hisznek a létezésében, de szívesen játszanak a gondolattal. Leírnak, megfilmesítenek bármit, amit csak a képzeletük enged.Én magam is szívesen olvasok,nézek, a témával kapcsolatos történeteket.
2009. aug. 17. 05:22
 5/17 anonim ***** válasza:
33%

A késes dolog az nem úgy van, az a dinnyelékelés, amiről te beszélsz.

A párhuzamos univerzum eléréséhez egy megbabrált, világító tv-távirányító kell:

http://www.youtube.com/watch?v=LVR320FouqE

http://www.youtube.com/watch?v=2aLiOnvwPhs&NR=1

Sok szerencsét, vigyázz a kromagokkal.

2009. aug. 17. 06:41
 6/17 anonim ***** válasza:
43%
De sok "okos" ember van itt, fingotok sincs csak válaszoltok minden tudás nélkül, itt fontosak vagyok azt hiszitek!
2009. aug. 17. 07:51
 7/17 anonim ***** válasza:
66%

Párhuzamos univerzum egy másik lehetőség, amilyen állapotban lehet a világ. Végtelen sok ilyen lehetőség van, és a lehetőségek végtelen közel is lehetnek egymáshoz, akarom mondani, folytonos az átmenet a lehetőségek között. Egyes kvantumfizikai kísérletek utalnak rá, h létezhetnek párhuzamos világok:

[link]

Ezeket a világokat úgy kell elképzelni, hogy az időnek nem a hosszúság, hanem a szélesség ill. magasság dimenzióiban helyezkednek el.

2009. aug. 17. 08:55
 8/17 anonim ***** válasza:
72%

ma 07:51-es!

Szerintem itt mindenki válaszolt a kérdésre, kivéve téged, úgyhogy egy rossz szavad sem lehet!!

Én egyébként nem tudom, létezik-e párhuzamos univerzum, de elképzelhetőnek tartom. Sok ilyennek kapcsolatos tanulmányt olvastam, érdekesek voltak, de nem győztek meg 100%-osan. Ez a kérdés nekem olyan, mint hogy van-e élet a halál után, elképzeléseim vannak, de egyik sem tény.

2009. aug. 17. 10:38
 9/17 anonim ***** válasza:
82%
Még a materiális, létező univerzumunkat sem ismerjük. Abból egy naprendszert, pár bolygót, de azok közül is sok találgatás. Így a párhuzamos világok vizsgálata szerintem még nagyon időszerűtlen.
2009. aug. 17. 11:15
 10/17 anonim ***** válasza:
40%

07:51 vagyok, na akkor elmagyarázom nektek hogy még ti is megértsétek. Nem párhuzamos, hanem egyik a másikban. Úgy mint ahogyan a szivacsban a viz nem látható amig ki nem nyomjuk belőle. Atomjaink között bármily hihetetlen is több az "üres" tér mint a foglalt. Tehát bőven van hely másik világoknak is de azok más szinten rezegnek ezért nem vagy ritkán érzékeljük. Erre hiszik sokan hogy szellemet látnak, vagy villanásokat a szemük sarkából stb.

Hogy miért vagyok nagyképű? :D Mert megtehetem...

2009. aug. 17. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!