Hogy kell érteni azt, hogy párhuzamos univerzum? Szerintetek létezik ilyen, ha igen miért, ha nem miért?
A késes dolog az nem úgy van, az a dinnyelékelés, amiről te beszélsz.
A párhuzamos univerzum eléréséhez egy megbabrált, világító tv-távirányító kell:
http://www.youtube.com/watch?v=LVR320FouqE
http://www.youtube.com/watch?v=2aLiOnvwPhs&NR=1
Sok szerencsét, vigyázz a kromagokkal.
Párhuzamos univerzum egy másik lehetőség, amilyen állapotban lehet a világ. Végtelen sok ilyen lehetőség van, és a lehetőségek végtelen közel is lehetnek egymáshoz, akarom mondani, folytonos az átmenet a lehetőségek között. Egyes kvantumfizikai kísérletek utalnak rá, h létezhetnek párhuzamos világok:
Ezeket a világokat úgy kell elképzelni, hogy az időnek nem a hosszúság, hanem a szélesség ill. magasság dimenzióiban helyezkednek el.
ma 07:51-es!
Szerintem itt mindenki válaszolt a kérdésre, kivéve téged, úgyhogy egy rossz szavad sem lehet!!
Én egyébként nem tudom, létezik-e párhuzamos univerzum, de elképzelhetőnek tartom. Sok ilyennek kapcsolatos tanulmányt olvastam, érdekesek voltak, de nem győztek meg 100%-osan. Ez a kérdés nekem olyan, mint hogy van-e élet a halál után, elképzeléseim vannak, de egyik sem tény.
07:51 vagyok, na akkor elmagyarázom nektek hogy még ti is megértsétek. Nem párhuzamos, hanem egyik a másikban. Úgy mint ahogyan a szivacsban a viz nem látható amig ki nem nyomjuk belőle. Atomjaink között bármily hihetetlen is több az "üres" tér mint a foglalt. Tehát bőven van hely másik világoknak is de azok más szinten rezegnek ezért nem vagy ritkán érzékeljük. Erre hiszik sokan hogy szellemet látnak, vagy villanásokat a szemük sarkából stb.
Hogy miért vagyok nagyképű? :D Mert megtehetem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!