HULLÓCSILLAGOK. Aki kiül nézni az eget ma is láthat még hullócsillagokat, vagy már lemaradtam?
Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 22:34
1/10 anonim válasza:
erre én is kiváncsi lennék most akarok kimenni cigizni
2/10 anonim válasza:
augusztusban szoktak lenni...csak van egy nap mikor a legötbb van
3/10 anonim válasza:
Biztosan láthatsz. Tegnap este egy baráti összejövetelen az udvaron egy órán belül kettőt is láttam, azt is úgy, hogy véletlen pillantottam fel az égre.
4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm :))
2009. aug. 17. 03:36
5/10 anonim válasza:
Hulló csillag mindig van (télen is láttam párszor), csak ilyenkor augusztusban, egy időszakban nagyon sok van.
6/10 anonim válasza:
nézz fel az égre augusztus 27.-én és csodát fogsz látni a mars ragyogni fog
7/10 anonim válasza:
tegnap hajnalban 3 óra körül kb 20 perc alatt 4et is láttam úgyhogy érdemes kimenni!!
8/10 A kérdező kommentje:
hűha.
Hm a Mars?
2009. aug. 23. 17:53
9/10 anonim válasza:
Hello... 2010 január van, de biztosan idén is, és minden évben fogod kapni azt a hülye Mars ragyogós lánclevelet! xD el ne hidd, a Mars soha nem fog ragyogni a földről nézve XDD én minden évben megkaptam a "Mars Földközelbe kerül" körlevelet és már a tököm ki van vele. Aki csak elküldte töröltem az ismerőseim közül.
Bocs az offért.
10/10 A kérdező kommentje:
Hello ezt a kérdést még
2009-08 ban raktam fel :D de azért kösz
2010. jan. 25. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!