Elengedtem egy héliummal töltött lufit, ami aztán felszállt az égbe. Mi történik vele aztán?
Figyelt kérdés
2008. máj. 25. 19:44
1/6 anonim válasza:
Szerintem fölszáll magasra, ott a csökkenő légnyomás miatt kitágul és végül kidurran majd lehullik.
2/6 anonim válasza:
Pontosan ez tortenik amit az elottem iro irt.
En azonban azt tanitom a sracaimnak, hogy ne engedjek el a lufikat, mert miutan kidurran, leesik. Vizbe, foldre stb...mindegyis; az allatok megeszik es belehalnak. Mi ocean mellett elunk es tudjuk mennyi tengeri allat madarak, halak, stb...esnek aldozatul az emberi hanyagsagnak es szemetnek.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem direkt engedtem el a lufit, hanem kicsúszott a madzagja a kezemből. De köszönöm a válaszokat :)
2008. máj. 26. 00:02
4/6 anonim válasza:
Már miért ennék meg az állatok? Nekik is van eszük, meg tudják különböztetni az ehető és a nem ehető dolgokat. Még jobban is mint az emberek.
Persze az más ha mérgezik őket, vagy kőolajba fojtják, és nem tudnak elmenekülni előle!
5/6 anonim válasza:
Szerintem ez nem stimmel minden esetben, mert egyszer találtam a semmi közepén egy nagy csokor lufit, ami már annyira "legyengült", hogy a madzagja lehúzta, pedig héliumos lufik voltak. Szerintem nem szállnak olyan magasra, hogy kipukkadjanak, hanem lassan visszaereszkednek.
6/6 anonim válasza:
Nekem egyszer jött így egy motor formájú reklámlufi, olasz feliratokkal. szépen belibegett a kerítés fölött. Jól fel volt puhulva. Azt nem hiszem, hogy olaszból jött volna, azért az nagy táv..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!