Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mely tünetek produkálását...

Mely tünetek produkálását foglalja magába a pánikbetegség?

Figyelt kérdés
Röviden: kire mondjuk azt, hogy pánikbeteg?
2012. nov. 15. 13:22
 1/4 2xSü ***** válasza:

Röviden: A Google a barátod.

[link]

1. találat:

[link]

2012. nov. 15. 13:26
 2/4 anonim ***** válasza:

most komolyan nem tudod beírni a keresőbe?

pl [link]

2012. nov. 15. 13:26
 3/4 anonim ***** válasza:

A pánikbetegeknek mindenféle tünete van, ami tűnhet infarktusnak, agyvérzésnek stb.stb.

Nekem az apukámnak fiatalon mondták azt, hogy pánikbeteg. Neki az volt a tünete, hogy szúrt a szive, mintha infarktusa lenne, illetve félt lefeküdni aludni is, mert hitte, gondolta, hogy meghal. Gyógyszerrel kezeli, amúgy semmi panasza nincs azóta.

Szerintem én is az vagyok, de orvoshoz még nem mentem ezzel. Sokszor pánikba esek, hogy meghalok. Gyakran el is sötétül előttem már a világ, van hogy megszédülök, a szivem is gyakrabban ver. Zárt térben olyan pánik jön rám, hogy az hihetetlen. Mint például egy 4 fős liftben, vagy egy repülőn akár.

2012. nov. 15. 13:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem zsibbadas-arc, orr, kéz- , kezremeges, dadogas, szív környéki fájdalom, légszomj.
2012. nov. 15. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!