Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ez igaz, hogy a Föld bemegy a...

Ez igaz, hogy a Föld bemegy a null síkba és sötét lesz és nem fog müködni semmi?

Figyelt kérdés

2012. nov. 14. 19:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Aha, tehát igaz az elméletem - a kisiskolások ekkor végeznek a házijukkal, és engedik őket gép elé. Napközben alig van ilyen kérdés, este meg megint van egy csomó...
2012. nov. 14. 19:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha ezt elhiszed akkor ajándékozd el a laptopodat a rászorulóknak.
2012. nov. 14. 19:50
 3/10 anonim ***** válasza:
A fejekben mondjuk tényleg elég nagy mostanában a sötétség...
2012. nov. 14. 22:56
 4/10 anonim ***** válasza:

"Sir Butcher"

Sajna nem...

A felnőtt emberek nagy része is sokat melózik és ilyenkor kerül gép elé.

És pont ez a szomorúbb, hogy ezeket felnőtt emberek is elhiszik, és ezek köztünk élnek, naponta találkozunk velük... Én félek tőlük.

2012. nov. 14. 23:46
 5/10 anonim ***** válasza:

"A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos."

Einstein

2012. nov. 15. 05:05
 6/10 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Most belinkelem neked is azokat a kérdéseket, amiket a kérdésed feltöltésekor a GYK is erősen ajánlotta, hogy ugyan nézd már meg, mert nagy valószínűséggel ezzel a témával foglalkoznak azok is. Aztán, ha most valami oltári véletlen során meg is nézed akármelyiket, ott biza meg fogod találni a véleményünket.

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=nasa+null+s%..

Szóval legközelebb kicsit nézelődj, mielőtt húszmilliomodjára is feldobsz egy csontig lerágott témát.

2012. nov. 15. 10:18
 7/10 dellfil ***** válasza:

Mi az a "null sík"?

Csak nem az az entitás, ahol fikarizáció közben szubtitál a zseltoksz? :DDD

dellfil

2012. nov. 15. 13:03
 8/10 anonim ***** válasza:

Azért lesz sötét mert lemegy a nap. De a te fejedben fel sem fog szikrázni a világosság fénye...

Hogy a napkitörés vinne el :D

2012. dec. 18. 12:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Ezt sajnos nem lehet tovább titkolni, igaz az állítás.
2013. szept. 16. 17:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Azt hittem, hogy a politika alfórumon kívül máshol nem kell ezt elmondanom, de ami a te fejedben zajlik, azt barokkos túlzás reprezentatív mintának beállítani.
2013. szept. 16. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!