Ez igaz, hogy a Föld bemegy a null síkba és sötét lesz és nem fog müködni semmi?
"Sir Butcher"
Sajna nem...
A felnőtt emberek nagy része is sokat melózik és ilyenkor kerül gép elé.
És pont ez a szomorúbb, hogy ezeket felnőtt emberek is elhiszik, és ezek köztünk élnek, naponta találkozunk velük... Én félek tőlük.
"A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos."
Einstein
Kedves kérdező! Most belinkelem neked is azokat a kérdéseket, amiket a kérdésed feltöltésekor a GYK is erősen ajánlotta, hogy ugyan nézd már meg, mert nagy valószínűséggel ezzel a témával foglalkoznak azok is. Aztán, ha most valami oltári véletlen során meg is nézed akármelyiket, ott biza meg fogod találni a véleményünket.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=nasa+null+s%..
Szóval legközelebb kicsit nézelődj, mielőtt húszmilliomodjára is feldobsz egy csontig lerágott témát.
Mi az a "null sík"?
Csak nem az az entitás, ahol fikarizáció közben szubtitál a zseltoksz? :DDD
dellfil
Azért lesz sötét mert lemegy a nap. De a te fejedben fel sem fog szikrázni a világosság fénye...
Hogy a napkitörés vinne el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!