Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hol találok olyan oldalt ahol...

Hol találok olyan oldalt ahol tudományok témakörében jártas emberekkel lehet különféle vitákat folytatni?

Figyelt kérdés

Esetleg sokat tanult-látott emberekkel eszméket cserélni akik rugalmasak?

22éves vagyok megválaszolt és megválaszolatlan kérdésekkel tele, és mindenki egy átlagos fiatalként kezel ami egyre jobban zavar! Ráadásul a korosztályomnak még az alcímekről sincs fogalmuk amikről beszélgetnék. Nemhogy választ kapjak. Vagy esetleg ha van itt olyan akit érdekelnek a megmagyarázhatatlan dolgok elméleti kérdései? Művészetek, építészet, fizika, Tér-idő öszefüggés, ufok, vallások.....

Mindezekről szivesen beszélget mindenféle elutasítás nélkül még ha más is a véleménye. Esetleg ha megismerné....

Köszönöm a válaszokat.

2012. nov. 13. 22:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Itt csak hülyének fognak nézni ezekkel a témákkal.
2012. nov. 13. 22:51
 2/17 A kérdező kommentje:
De hátha van valaki aki érdekelt a dologban. :D amugy köszi.
2012. nov. 13. 22:55
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg ez:

[link]

Elérhetőségek meg vannak hagyva.

2012. nov. 13. 22:58
 4/17 anonim ***** válasza:
Kicsit arc szöveg,de rendben...Nem tudom jársz-e egyetemre,ott azért lehet ilyesmit a csoporttársakkal.De angol tudományos oldalak százával vannak a neten,ahol vitatkozhatsz bármennyit. :)) Itt is vitatkozhatunk :D
2012. nov. 14. 00:06
 5/17 anonim ***** válasza:

Itt is meg lehet próbálni - azért akadnak értelmes emberek is. Ha elemi hibák vannak a gondolatmenetedben, azt megtalálják.

A témák pedig érdekesek, amiket írtál, de azért válogasd meg a kategóriákat. UFO-kat az ezoterikus rovatokba, vallásokat a vallásos rovatokba, stb.

Fizika, tér-idő jöhet ide.

2012. nov. 14. 04:14
 6/17 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem arc szöveg. Ugyanis ha arcoskodni akarnék akkor ideírnám hogy ki vagyok mi vagyok, és hu de vagány vagyok.Na meg hogy lány( egy fizikai témakör mellé)

Sokkal inkább egy kétségbeesett arc, ugyanis egyrészt sehol nem értenek meg emiatt( talán okkal) másrészt, ami a nagyobb probléma már számomra hogy nem találok olyan embert akivel ilyesmit meg lehet beszélni. Azért nem kategorizáltam mert nem lehet ezeket konkrétan egy helyre sorolni. Ugyanis ha nem jött le engem a dolgok működése érdekel úgy összességben, nem csak egy részét akarom marha jól tudni. Idáig annyira jöttem rá hogy a tudomány nem zárhatja ki a vallást. A vallás sem pl a tudományokat. Ezek igazán végletek, de nem csak végpontokból áll a világ. hanem a kettő közt valami lágyabb helyen található a spirituális dolgok egy része. És mivel mindent összevetnék mindennel, sok olyan dolog van ami még nem tiszta számomra.

Egyetemre nem járok, ugyanis nem telik rá sajnos, viszont ott nem biztos hogy azokat a válaszokat kapom ami takarja a valóságot. mondjuk pl az evolúciós elméleteket kéne megtanulnom számról számra hogy mikor volt ilyen majom mikor volt az(nagyon elcsépelve) amit tulajdonképpen ezerszer megdöntöttek!

Itt valóban nem merek belekezdeni ilyen témákba nyilvánosan ugyanis tényleg lehetnek olyanok akik esetleg nevetségesnek tartják ezeket.

Megnéztem a linket, sajnos nem tudom mit lehetne kezdeni azokkal a nevekkel!

Akit érdekel valamelyik dolog végletek nélkül az írhat privátot :D

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2012. nov. 14. 09:56
 7/17 anonim ***** válasza:

És tényleg lány vagy? Nofene ;) Ajánlom figyelmedbe:

[link]

Feltétlenül olvasd el. És nyugodtan itt is felteheted a kérdéseidet. Vannak olyan válaszolók, akik az általad keresett ideális beszélgetőpartner képébe beleillenének.

2012. nov. 14. 10:30
 8/17 Silber ***** válasza:
Itt is nyugodtan felteheted a kérdésed, okosabb és műveltebb emberek is jelen vannak itt (ha csak időlegesen is), mint gondolnád.
2012. nov. 14. 12:35
 9/17 anonim ***** válasza:

"lány( egy fizikai témakör mellé)"

Mi a gond?

Egyenjogúság van, lányoknak sem tilos gondolkodni. Rég volt az az idő...

"engem a dolgok működése érdekel úgy összességben, nem csak egy részét akarom marha jól tudni."

Az egy kicsit nehezebb - de talán menni fog. A részletekben könnyebb segíteni, az biztos.

"Idáig annyira jöttem rá hogy a tudomány nem zárhatja ki a vallást. A vallás sem pl a tudományokat."

Ez így igaz... de talán nem úgy, ahogy gondolod.

"Ezek igazán végletek, de nem csak végpontokból áll a világ. hanem a kettő közt valami lágyabb helyen található a spirituális dolgok egy része."

Arról is lehet itt beszélni - értelmesen is - bár inkább az ezoterika rovatra valók.

"mondjuk pl az evolúciós elméleteket kéne megtanulnom számról számra hogy mikor volt ilyen majom mikor volt az(nagyon elcsépelve) amit tulajdonképpen ezerszer megdöntöttek!"

Látom, nem vagy kibékülve az evolúcióval. Nos, az igaz, hogy volt néhány hamisítvány, de ezek kiderültek.

Volt néhány téves értelmezés: pl. Darwin is rosszul gondolt pár dolgot. Ez is kiderült már.

A tudomány helyesbíti önmagát.

Az evolúciót viszont ma már naponta használják pl. a tervezésben, mert sokszor sokkal gyorsabb, mint más módszer. Pl. autót terveztek már vele.

100%, hogy működik - normális ember nem vonja kétségbe.

2012. nov. 14. 16:02
 10/17 anonim ***** válasza:

9 ja autót is terveztek vele:D kik is ? az emberek. Vagyis egy felsőbb intelligencia tervezte az autót a régi szintén intelligens tervezés példáit felhasználva.

Gratulálok sikerült példát mondanod az intelligens tervezettségre úgy hogy közben az evolúciót is felhasználtad.

Azért az evolúcióban eredetileg élőlényekről van szó nem autókról.

2012. nov. 14. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!