Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Dynamórol?

Mi a véleményetek Dynamórol?

2012. nov. 1. 21:35
1 2
 1/16 anonim válasza:
Imádom nézni, eléggé látványos dolgokat megcsinál, bár én ilyenekbe nem hiszek addig amíg valaki a szemem előtt élőben meg nem csinálja.
2012. nov. 1. 21:45
 2/16 anonim ***** válasza:

Tehetséges bűvész, vannak saját kitalációi is, jól el tudja adni magát, de azért ne feledd, hogy vídeót látsz, ahol azt csinálsz, amit akarsz, meg azt is, vannak beépített emberek..

Linkedet nem néztem végig, sok mindent láttam mát tőle, de azért van ami nem szám.

Egy zenészt megkér, gondoljon a lemezéről egy számra, aztán kitalálja.

A zenész csodálkozik, de ebből mit látsz Te? Semmit, Te nem tudod mire gondolt, legfeljebb azt látod, hogy csodálkozik. Ezt mi ketten is meg tudnánk csinálni, pedig én egy senki vagyok ez ügyben.

Sok trükkjére van magyarázat...

2012. nov. 1. 21:50
 3/16 anonim ***** válasza:
illúzió, amit csinál. Ezt az emberek szeretik nézni, szeretnének elrugaszkodni a racionalitástól. Dynamo ehhez ért, ezért szeretjük. De minden trükkjére van magyarázat.
2012. nov. 1. 22:29
 4/16 anonim ***** válasza:

Nem szeretem. Valahogy mindig a "csoda" szó kerül elő a műsoraiban, pedig egy közönséges illuzionista.

G.

2012. nov. 2. 08:20
 5/16 anonim válasza:
egy rohadt kókler!lopja az időt a discorery csatornáról!
2013. jan. 1. 13:26
 6/16 madgre2012 válasza:
Szerintem dynamo nagyon tehetséges és azt nyilatkozta,hogy kiskorába króm betegséget tapasztaltak nála ami a beleket támadja,ő nem engedte hogy felülkerekedjen rajta a betegség,a betegsébe erősebbé és elszántabbá tette.És hiszi,hogy az elme erősebb a testnél.
2013. febr. 5. 20:32
 7/16 anonim ***** válasza:

Tipikus marketingszöveg. Gusztustalan.

G.

2013. febr. 5. 20:51
 8/16 madgre2012 válasza:
egyeltalán nem az
2013. febr. 6. 15:52
 9/16 madgre2012 válasza:
beszéljetek Hajdú Péterrel ő találkozott vele és mutattot neki Dynamo egy-két trükköt fenn van a youtubon http://www.youtube.com/watch?v=0mWGElHUQTc / Frizbi Hajdú Péterrel 2012.12.31. - Dynamo és sokan mások .
2013. febr. 6. 16:12
 10/16 anonim ***** válasza:

Hajdú Péterről is megvan a véleményem. Nem pozitív. :)

G.

2013. febr. 6. 17:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!