Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » 1-est kaptam mit tegyek?

1-est kaptam mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ma kaptam két 1-est énekből. Hetedikes vagyok ez az első egyesem(im). Egy dalt kellett másik hangnembe átírni, én meg az elején elkezdtem jól, de aztán, úgy középtájt elrontottam egy hangot és így csúszott az egész. Bár azt igazán nem értem, hogy a külalakom mért lett egyes, de mindegy is. Most nem tudom beírja-e a tanár, mert óra elején azt mondta, hogy igen, de a végén már tök jó kedve lett és a javítóról beszélt, meg azt sem mondta, hogy írjuk be. Szerintetek elmondjam a szüleimnek az 1-est most vagy várjam meg amíg kiderül, hogy most be lesz-e írva vagy sem?
2012. okt. 24. 14:44
 1/2 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyenek a szüleid. Ha rögtön rád ordítanak és eltiltanak mindentől akkor ne. De ha megérőek akkor elmondhatok
2012. okt. 24. 15:05
 2/2 tetris ***** válasza:

Egyszer a fiam azért hozott egy egyest énekből, mert röhögőgörcsöt kapott az órán, és képtelen volt abbahagyni.

Simán aláírtam, aztán kész. Szóra sem érdemes. Ének! Ugyan már!

2012. okt. 24. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!