Hogyan tudom megnézni, hogy én hány százalékot kaptam eddig?
a százalék nem jelent sokat egyébként. Annyi, hogy az 50% feletti emberek általában értelmesek, az az alattiak, pl az ilyen 36%osak meg azért már tényleg idióták (ez sokkal gyakoribb), vagy nagyon elvontak.
50 és 100 között azért nincs különbség, mert pl a politikába nagyon megy a lepontozás. Meg sokszor csak akkor ír az ember, ha külön véleménye van egy dologról, tehát a többséggel nem ért egyet. Ilyenkor vagy sikerül meggyőzni őket, vagy lepontozzák őt mint a sz*rt. Olyan is van, hogy a vita elején már lepontozzák őt, a végére meg mikor esetleg mégis megnyerte a vitát, már a korábbi hsz-eit nem tudják visszapontozni.
Hameg valaki a 100%ra megy, és csak nyilvánvaló dolgokat ír, előbb utóbb az is visszaüt, mert esetleg annyira nyilvánvaló dolgot ír, hogy a választ az emberek nem ítélik meg hasznosnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!