Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék megnézni egy...

Hogyan tudnék megnézni egy műtétet?

Figyelt kérdés
Minden vágyam,hogy élőben láthassak egy műtétet. Gimnazista vagyok és senkim nem dolgozik az egészségügyben. Van arra lehetőség valahol, hogy láthassak egy műtétet (bármilyet)?
2012. jan. 26. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:

nincs

lehet, hogy ezt te tréfának érzed, pedig egy műtét eléggé komoly

2012. jan. 26. 19:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Dehogyis, egyáltalán nem érzem tréfának és tisztában vagyok egy műtét komolyságával. Orvos szeretnék lenni és engem nagyon érdekelnek a műtétek, de még csak elsős gimnazista vagyok, úgyhogy még az érettségitől is messze vagyok, nemhogy attól, hogy orvostanhallgatóként megnézhessek pár műtétet. Ezért kérdeztem, hogy nincs-e esetleg olyan lehetőség, hogy megnézhessek egy műtétet.
2012. jan. 26. 19:45
 3/4 anonim ***** válasza:

interneten videóba meg tudod nézni biztosan

egyébként tuti nem

2012. jan. 26. 19:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Élőben egészen biztos, hogy nem. Majd ha orvostanhallgató leszel, akkor nézhetsz.
2012. jan. 27. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!