Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Minek tanuljak tovább?

Minek tanuljak tovább?

Figyelt kérdés

Szeretek rajzolni, meg fotózni is.. (meg pl agyagozni xdd) még mondjuk csak 7.es vagyok, de hamarosan úgy is el kell döntenem..

Gondoltam már a természetfotóson is, de csak hobby szinten(vagy nem) Vagy valami ööö.. :D valami, ami a rajzoláshoz kapcsolódik. Amúgy, ha fotós lennék, abból mostanában sok a túljelentkezés? Vagy pl a divattervezőből is túljelentkezés van? (azon is gondolkodtam) Ha van benne hiba, akkor bocsi :D 13/l

2012. okt. 22. 19:01
 1/6 anonim válasza:

A fotósokkal az a baj, hogy mostanában egyre többen vannak, akik egyetem elvégzése nélkül kijelentik magukat fotósnak. És sajnos így az emberek többsége őket fogja választani, mint a rendesen képzett fotósokat, mert értelemszerűen nem kérnek el annyit majd. Meg ahhoz ismertnek is kell lenned, hogy meg tudj belőle élni. :\

Hogyha szeretsz rajzolni, akkor biztosan van olyan suli ott, ahol élsz, ahol van ilyen tagozat. Ahol én élek, ott van és felkapott is. Aztán hogyha meggondolnád magad a 4 éves gimnázium alatt, akkor még változtathatsz a terveiden. Beírsz majd olyan szakokat, amik érdekelnek, de az még odébb van. :)

2012. okt. 22. 19:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Ma bárki vehet egy jó gépet és kinevezi magát önjelölt fotósnak, akikre meg igény van(esküvői), ott szerintem rengetegen vannak. Ha művészeti beállítottságú vagy, akkor mehetsz ebbe az irányba (pl. igényesebb weblapok, médiánál valami kreatív munka), de szerintem 7. osztályban korai eldönteni. Na meg manapság nem árt, ha mindenki több lábon áll, több dologhoz ért.

Én azt mondanám, hogy menj gimibe, amihez jól értesz azt próbáld fejleszteni (rajzszakkör, tanfolyamok) és közben tartsd nyitva a szemed és maradj rugalmas, hogy tudj változtatni menet közben is a terveiden.

2012. okt. 22. 19:18
 3/6 A kérdező kommentje:

"művészeti" szakkörre jártam.két évig. Ott szinte mindent csináltunk!

Rajz, festés, agyagozás, külömböző 'dolgokkal' festéés/rajzolás (pasztelk kréta,stb...) Agyagból csináltink téglalap,kör, kocka alakú "tárolókat", állatfejeket, figurákat, embereket. És társait xD... Szövés is lett volna, de arra nem volt időnk. Olyan is volt, hogy kimentünk hegyre, és le kellett rajzolni a tájat meg batikoltunk is :D....

2012. okt. 22. 19:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja és egyébként tanulok akkusztikuson gitározni. :)
2012. okt. 22. 21:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha megy a rajzolás és van hajlandóságod az alkotómunkára, akkor az építészmérnöki pálya sem egy rossz választás. A fotósnál és a divattervezőnél mindenképpen jobb, mert ezekkel munkanélküli leszel.
2012. okt. 23. 00:28
 6/6 anonim válasza:
Grafikusnak is mehetnél, ha tényleg tudsz szerkeszteni meg rajzolni
2012. nov. 5. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!