Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Bárki csinálhat perpétuum...

Bárki csinálhat perpétuum mobilét? Ingyenergiát?

2012. okt. 2. 21:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem jövő héttől ingyenenergiám lesz, mert úgy néz ki, hogy leszerelik a villanyórát.
2012. okt. 2. 22:11
 2/13 anonim ***** válasza:
Az hogy forog nem ér egy nagy határ sz@rt.Semmi ereje nincs az ilyennek és egy processzort nem lehet hűteni vele!
2012. okt. 2. 22:13
 3/13 intrepid ***** válasza:
100%
Belenéztem a filmbe, de végig sem néztem. Itt a You Tube-on van fennt egy film, most kerestem, de nem találtam meg, vezetékes hosszabbítót, kb 3 m. zsinórral, saját egyik csatlakozójába beledugott. A filmje szerint, miután gázöngyújtó piezo - jával megszikráztatta, mindenféle fogyasztókat, - lámpát, ventillátort tudott beledugni, és az működött. Szerinted, ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor fizetne-e valaki is villanyszámlát, a világon.
2012. okt. 2. 22:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Vajon azért fogja meg minden mozdulatnál a ventiláto keretet, hogy nehogy kivillanjon a kábel?

Miért van az, hogy a saját tanárodnak nem hiszed el, hogy ilyent nem lehet csinálni, megnézel egy videót és egyből ilyent akarsz csinálni?

2012. okt. 2. 22:43
 5/13 anonim ***** válasza:
A perpetuum mobile egy fizikai paradox, ugyanis mozgó tárgyaknál mindig fellép a súrlódás, ami energiaveszteséggel jár. Főleg ha az energiát áramként ki akarod nyerni kell egy dinamó is, ami nem arról híres hogy meglököd és termeli az áramot ezerrel.
2012. okt. 2. 22:54
 6/13 anonim ***** válasza:
Sajnos a mágnes folyamatosan veszít az erejéből, míg majd egyszer ez a gép is leáll.
2012. okt. 3. 06:25
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is azon a véleményen vagyok, hogy az iskolában kevesebb hülyeséggel tömik az agyad. Tudod az internetet úgy kell elképzelni, mint egy irdatlan nagy szeméthegyet, ahová kimész guberálni. Persze rengeteg kincs is van ott, de a legtöbb szemetet is kincsnek álcázzák. Sajnos te most egy igazi elsőosztályú szemetet találtál.

Amennyiben a fizikai törvényeket fele ekkora energiával tanulmányozod, magad is ingyen rájöhetsz. Nekem 2 forinttal tartozol a felvilágosításért.

2012. okt. 3. 07:24
 8/13 anonim ***** válasza:

"Sajnos a mágnes folyamatosan veszít az erejéből, míg majd egyszer ez a gép is leáll."

Tudod, ez NEM azért áll majd meg, mert a mágnes elveszti erejét. Ez azért áll meg mert nincs, ami forgatná!

Kérdező! Bemehetsz bármelyik PC alkatrészeket árusító boltba, és vehetsz ilyen ventilátort, de érdekes, valamiért mindnek van vezetéke, és senki, de senki nem jött rá még a hülye gyártók közül arra, amire állítólag a készítő, mármint hogy egyszerű 4 db mágnessel megoldható volna a dolog. Szerinted miért van ez?

Édes istenem... Hogy értelmes(nek gondolt) emberek elhisznek még ilyen marhaságokat...

2012. okt. 3. 10:16
 9/13 anonim ***** válasza:

Sajnos ilyen szivatások vannak a neten. Nem kell mindent elhinni. Egy kollégám most bont szerződést az elművel egy ilyen miatt, de nem lesz olcsó mulatság a villanyóra visszaszerelés :-)

Örömozgó nincs, főleg hogy még teljesítményt is vesznek le róla

viszont ingyenenergia van : szélkerék, napelem, kollektor, földhő, biomassza, óceánenergia, stb stb...

2012. okt. 3. 16:51
 10/13 anonim ***** válasza:

"...Egy kollégám most bont szerződést az elművel egy ilyen miatt..."

Drága kenyér... Csak nem megépíteni kíván egy ilyet, és emiatt lemond az ELMŰ elektromos energiájáról ? Nyugtass meg, hogy nem ennyire idióta az ismerősöd.

2012. okt. 3. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!