S. O. s holnapi házim, ha nincs meg 1-est kapok :S, és nagyon nem értem :/ 10kg -10celzius fokos jéghez mennyi hőt kellünk közölni hogy 110celzius fokos túlhevített gőzt kapjunk? Kérném képlettel behejetesítéssel is, ne csak az eredményt!
Figyelt kérdés
2012. szept. 23. 21:17
1/9 anonim válasza:
Gondoltál már rá, hogy kinyitod a fizika könyvet? 10 perc alatt simán meg tudnád csinálni. Hajrá.
2/9 anonim válasza:
Esetleg wikipédia, hőtan, belső energia.
3/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs könyvünk! És még ilyen feladatot se csináltunk előző órákon! Neten pedig nem nagyon találtam semmi használhatót számomra,lehet másnak segítene de én nem csináltam még ilyet...
2012. szept. 23. 21:48
4/9 anonim válasza:
Milyen mocskok ezek a tanárok, hogy vasárnap este 9-kor adják fel a hétfői házit! Hát ember az ilyen?
5/9 A kérdező kommentje:
eddig dolgoztam most értem haza....
2012. szept. 23. 22:23
6/9 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta hogy mocskok a tanárok! Én bírom azokat akik korektek!!! és ez is az.. de csak most érek rá mert ha szeretnék venni valamit(most pl. autót) nem a szüleimtől kérek,pedig tudnának adni hanem megdolgozok érte hogy legyen suja az életemben, és tudom mi menyit ér és menyit dolgoztam érte....
2012. szept. 23. 22:25
7/9 anonim válasza:
Q = c*m*(T2-T1). Parancsolj! Ismert, az m, ismert a két hőmérséklet, a c pedig állandó.
Mellesleg, a fizika könyv felcsapása mellé, ajánlom a helyesírási szótárt is.
8/9 anonim válasza:
Pont ezt akartam mondani, ha kémiából nem, majd nyelvtanból biztos elhasalsz.
Inkább agyra kéne gyúrni mielőtt autót veszel...
9/9 kalmj válasza:
"hanem megdolgozok érte hogy legyen suja az életemben, és tudom mi menyit ér és menyit dolgoztam érte"
Az iskolai végzettségért is meg kéne dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!