Az Apollo 18 ugye nem valóság csak egy kitalált film?
Figyelt kérdés
Megnéztem ma az Apollo 18-at feliratosan majd rákerestem Wikipédián és ott azt írták amit a filmben is, hogy hivatalosan Apollo 17 volt az utolsó, de a film a 18. fellövését is bizonyítja, ráadásul a végén Kennedyt is mutatják. Mi a valóság és mi nem az? Egyáltalán pontosan hányszor járt az ember a Holdon? Ebbe most nagyon belezavarodtam.2012. szept. 22. 16:28
11/13 anonim válasza:
Láttam az "Élet a holdon amit a kormány eltitkol" című filmet. Körülbelül annyi valóság alapja mint ennek a filmnek. Különösen a retusált hold fotók tetszettek amiket a NASA adott ki. Azokon a fotókon mindenki látja, h retusálva vannak. Gondolom a NASA nem olyan béna, h ilyen silány minőségű retusálást hajtson végre.
Nem rég láttam orosz retusált fotókat, azokon avatatlan szem észre sem veszi a retusálást.
Azt mindenki elfelejti, h rengeteg amatőr csillagász kémleli a holdat és az űrt, ha lennének idegen lények, már biztos publikus lenne a dolog.
Szóval kedves kérdező 17 Apolló küldetés volt. Hogy ezen kívül hányszor járt ember a holdon azt csak NASA és a hadsereg tudja. De itt egy érdekes cikk, igaz nem konkrétan a témába vágó. [link]
12/13 anonim válasza:
Valóban az Apollo 17 volt a legutolsó holdexpedíció , de az apollo 18-at fel lőtték csak nem a holdra ment. Az űrverseny látványos befejezése képpen összekapcsolódott a Szojuz 19-el. Itt Bővebben : [link]
13/13 anonim válasza:
elméletileg a film igaz valamilyen szinten mert mikor elsőnek küldtek embert a holdra azok ott fent olyat látak hogy többet nem küldtek oda senkit sem ez eltitkolták az emberek elől de egyszer igy is kiszivárog és az a video ami kiszivárgot az látható a filmben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!