Az Apollo 18 ugye nem valóság csak egy kitalált film?
Sajnos nem tudom a választ de engem is érdekel!
A filmet a TV-ben láttad? Vagy a Youtube-on? Én is megnézném!
Nagy butaság összemosni egy filmet a valósággal!
Az Appoló 18 film egy sci-fi történet, éppen annyira valós, mint az összes többi sci-fi.
Az igaz, hogy eredetileg az Apolló programot 20-ig tervezték. De csak 17-ig jutottak. A 18-nak már legyártották a hordozórakétáját is, meg kijelölték a személyzetet is. A hordozórakétát más célra felhasználták, a programot pedig érdektelenség miatt lefújták. Az Apolló 17 volt az utolsó. Egy sci-fi film ugyan mi a francot bizonyítana?
" És miért ilyen régi módi a felvétel mikor 2011-ben"
Mert talán úgy 1975-ben játszódik, és akkoriban még nem voltak digitális kamerák... A film meg 40 év alatt sokat "romlik"
Jaj kis balgák :)
Ember azóta is járt ott meg egyéb más lények is :)
Csak nem gondoljátok, hogy 70 évig pihentetik a holdralépést? Ajánlom figyelmetekbe : "Élet a holdon amit a kormány eltitkol" című remekművet! :)
Ezután nem azt fogod magadnak feltenni, hogy volt-e Apollo 18 :D hanem azt hogy miért nem nyitottam ki a szemem :)
Régen az űrkutatásnak nagy lendületet adott a politikai versengés a két nagyhatalom között.
Mivel politikailag már nincs értelme, ezért a költségvetését nagyon megnyírbálták, ami sajnos érthető is, hiszen nagyok a költségek, a kormányok pedig a szociális problémákra koncentrálnak, azért, hogy több támogatót szerezzenek. Ott spórolnak, ahol tudnak.
Gazdasági társaságok lőnek fel műholdakat, amik nem titkosak, de túl érdektelenek ahhoz, hogy nagy nyilvánosságot kapjanak.
Katonai programok lehetnek, itt még érthető is lehet a titkosság, de a világon egy nagyobb jelentőségű ügy port kavarna, ezért ezt sem tartom valószínűnek.
Mindent összevetve adódik a válasz, amit nem írok le, mert már mások felhívták rá a figyelmet.
Persze a világon minden lehetséges, de a valószínűsége csekély, nagyon csekély...
Ha az Apolló 18 at fellőtték volna, akkor hatalmas médiakampány előzte volna meg és kísérte volna, ahogy a többi esetet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!