Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Az Apollo 18 ugye nem valóság...

Az Apollo 18 ugye nem valóság csak egy kitalált film?

Figyelt kérdés
Megnéztem ma az Apollo 18-at feliratosan majd rákerestem Wikipédián és ott azt írták amit a filmben is, hogy hivatalosan Apollo 17 volt az utolsó, de a film a 18. fellövését is bizonyítja, ráadásul a végén Kennedyt is mutatják. Mi a valóság és mi nem az? Egyáltalán pontosan hányszor járt az ember a Holdon? Ebbe most nagyon belezavarodtam.

2012. szept. 22. 16:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Sajnos nem tudom a választ de engem is érdekel!

A filmet a TV-ben láttad? Vagy a Youtube-on? Én is megnézném!

2012. szept. 22. 17:21
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagy butaság összemosni egy filmet a valósággal!

Az Appoló 18 film egy sci-fi történet, éppen annyira valós, mint az összes többi sci-fi.

Az igaz, hogy eredetileg az Apolló programot 20-ig tervezték. De csak 17-ig jutottak. A 18-nak már legyártották a hordozórakétáját is, meg kijelölték a személyzetet is. A hordozórakétát más célra felhasználták, a programot pedig érdektelenség miatt lefújták. Az Apolló 17 volt az utolsó. Egy sci-fi film ugyan mi a francot bizonyítana?

2012. szept. 22. 17:44
 3/13 anonim ***** válasza:
2012. szept. 22. 17:48
 4/13 anonim ***** válasza:
"Régebben nagy divat volt a sokak által ismert történelem kis mértékben való módosítása. Steven Spielbergnek köszönhetően elkészült az ifjú Indiana Jones-sorozat, mely előszeretettel kombinálta a valós történéseket a fikcióval. Nem is olyan régen a Transformers 3 sztoriját zseniális módon kombinálták Neil Armstrong valós kalandjaival, mikor is elvileg ő volt az első ember, aki a Hold felszínére lépett. Az ott talált dolgokból jött létre az egész történet alapja. Nagy divat manapság, hogy egy jó ötletet több formában filmesítenek meg, erre volt hivatott az Apollo 18 című film is."
2012. szept. 22. 17:50
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem értem akkor se a történet végét... akik kinyírták az embereket azok valóban a Hold kövek vtak vagy csak a Védelmi Minisztérium által emlegetett betegség okozta hallucináció? És miért ilyen régi módi a felvétel mikor 2011-ben készült és a Csillagkapu-Atlantisz egyik volt mellékszereplője is benne volt.
2012. szept. 22. 18:36
 6/13 anonim ***** válasza:

" És miért ilyen régi módi a felvétel mikor 2011-ben"

Mert talán úgy 1975-ben játszódik, és akkoriban még nem voltak digitális kamerák... A film meg 40 év alatt sokat "romlik"

2012. szept. 22. 23:56
 7/13 anonim válasza:
18%

Jaj kis balgák :)

Ember azóta is járt ott meg egyéb más lények is :)

Csak nem gondoljátok, hogy 70 évig pihentetik a holdralépést? Ajánlom figyelmetekbe : "Élet a holdon amit a kormány eltitkol" című remekművet! :)

Ezután nem azt fogod magadnak feltenni, hogy volt-e Apollo 18 :D hanem azt hogy miért nem nyitottam ki a szemem :)

2012. szept. 23. 12:28
 8/13 meni72 válasza:
Jol elvagytok maradva infóval emberek! "Élet a holdon amit a kormány eltitkol"ez tényleg ajánlatos kezdésnek !! és ez még mind semmi..utána kéne néznetek hogy mennyi titkositot cuccot oldottak fel az idei évben!!Az apollo nem kérdés nem állt le soha ,ma is fut!!
2012. szept. 25. 16:41
 9/13 anonim ***** válasza:
Úgy látom, túl sok itt holdkóros. Eltitkolt holdutazások? Apolló akárány? Ez épp úgy hangzik, mint az "ürgebőrbe varrt konzerves dobozok". (Bacsó Péter: A tanú)
2012. szept. 25. 16:53
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Régen az űrkutatásnak nagy lendületet adott a politikai versengés a két nagyhatalom között.

Mivel politikailag már nincs értelme, ezért a költségvetését nagyon megnyírbálták, ami sajnos érthető is, hiszen nagyok a költségek, a kormányok pedig a szociális problémákra koncentrálnak, azért, hogy több támogatót szerezzenek. Ott spórolnak, ahol tudnak.

Gazdasági társaságok lőnek fel műholdakat, amik nem titkosak, de túl érdektelenek ahhoz, hogy nagy nyilvánosságot kapjanak.

Katonai programok lehetnek, itt még érthető is lehet a titkosság, de a világon egy nagyobb jelentőségű ügy port kavarna, ezért ezt sem tartom valószínűnek.

Mindent összevetve adódik a válasz, amit nem írok le, mert már mások felhívták rá a figyelmet.

Persze a világon minden lehetséges, de a valószínűsége csekély, nagyon csekély...

Ha az Apolló 18 at fellőtték volna, akkor hatalmas médiakampány előzte volna meg és kísérte volna, ahogy a többi esetet is.

2012. okt. 9. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!