Mindent a ragasztóról, ragasztásról?
Figyelt kérdés
Bemutatót kell készítenem a ragasztóról, a ragasztásról, de eléggé szegényes amit az interneten találtam ebben a témában. Odáig eljutottam, hogy az enyv az őse. De hogy mikor használhatták először arról semmit, vagy hogy ki találta fel a mai modern ragasztókat, szintén semmi. Ha valaki csak annyival tudna segíteni,hogy mond nekem pár tippet hol, merre hogyan induljak el, azt megköszönném :)2012. szept. 19. 07:02
1/4 anonim válasza:
Pl indulj el a könyvtárba.
Tudod az internet előtt, ezt használták az emberek.
2/4 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy létezik olyan, hogy könyvtár ;) Már jártam is ott, és a segítőkész könyvtáros azt mondta, hogy ebben a témában nem sok könyvük van. Konkrétan két könyvből egy oldalnyit írtam ki, de az is csak a fajtái a ragasztónak, valamint a kémiai kötés. Ami engem igazán érdekelne a ragasztó kialakulása, arról nem találtam anyagot, ezért írtam ki a kérdést :)
2012. szept. 19. 12:20
3/4 anonim válasza:
A Google a barátod: [link] beírod még, hogy ragasztók, több száz találatot kapsz. Legyél önállóbb és találd fel magadat!
4/4 szsuzsis válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!