Olvasta már valaki a Battle Royale-t ha igen akkor mi a véleménye róla?
Tényleg annyira véres mint amennyire mindenki mondja?
Vagy szerintetek azért annyira nem durva?Kíváncsi lennék a véleményetekre :]
Én nagyon szeretem egyik kedvenc olvasmányom:D
Bőven vannak benne véres jelenetek, némely leírás elég morbid, de a sok kegyetlenség mellett megbújik az emberség is, és az önzetlenség. Ráadásul elismerésem mind a szerzőnek, mind a fordítónak, kissé szarkasztikus, irónikus a megfogalmazás, lezser, könnyen megérthető. Viszont kevéssé emészthető... Rám nagy hatást tett.
Én még 18 éves sem vagyok, de már elolvastam. Szerintem nem durva, tényleg le van írva elég részletesen, hogy ki hogyan hal meg, de szerintem nem baj.
Amúgy nagyon izgalmas könyv. Egyik kedvencem!
Nekem egyik kedvencem.
Az fogott meg benne, ahogyan részletezi a szereplők gondolkodását. A feszültség is érezhető, de ízlések és pofonok. Nekem nagyon tetszett.
minden szereplő szemszögéből le van írva, és ez nekem nagyon tetszik
és persze elgondolkodtat, hogy te mit is csinálnál egy ilyen helyzetben.. durva :]
Időpont 2009-07-28 23:07-
senki nem kérdezett!!!
Amúgy szerintem ez az egyik legjobb könyv a világon,nem tudtam letenni,érdemes elolvasni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!