Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Olvasta már valaki a Battle...

Olvasta már valaki a Battle Royale-t ha igen akkor mi a véleménye róla?

Figyelt kérdés

Tényleg annyira véres mint amennyire mindenki mondja?

Vagy szerintetek azért annyira nem durva?Kíváncsi lennék a véleményetekre :]

2009. júl. 27. 12:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Elég véres az, mészárolják egymást rendesen. Ha szereted az ilyesmit, olvasd nyugodtan, itt legalább nem zombik vannak, hanem élő emberek. Bár talán épp ettől lesz még szörnyűbb.
2009. júl. 27. 13:37
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem is az a baj itt,hogy ölik egymást és véres...Inkább azzal teszik horrorisztikussá magát a történetet,hogy olyan karakterek végeznek egymással akiket megkedveltél esetleg és nem gondolnád róluk,hogy képesek megtenni ezt.Ez olyn mint a Higurashi anime...
2009. júl. 27. 13:45
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szeretem egyik kedvenc olvasmányom:D

Bőven vannak benne véres jelenetek, némely leírás elég morbid, de a sok kegyetlenség mellett megbújik az emberség is, és az önzetlenség. Ráadásul elismerésem mind a szerzőnek, mind a fordítónak, kissé szarkasztikus, irónikus a megfogalmazás, lezser, könnyen megérthető. Viszont kevéssé emészthető... Rám nagy hatást tett.

2009. júl. 28. 21:53
 4/12 anonim ***** válasza:
24%
Hhh... Ha már sziget meg túlélősdi, akkor inkább Terry Pratchett: Nation. Klasszisokkal épületesebb, tanulságosabb, emberibb és értelmesebb. Ajánlom mindenkinek. :)
2009. júl. 28. 23:07
 5/12 anonim válasza:
100%
Eléggé elgondolkodtató a könyv főleg a szereplők karakterei.
2009. szept. 8. 19:04
 6/12 anonim válasza:
93%

Én még 18 éves sem vagyok, de már elolvastam. Szerintem nem durva, tényleg le van írva elég részletesen, hogy ki hogyan hal meg, de szerintem nem baj.

Amúgy nagyon izgalmas könyv. Egyik kedvencem!

2009. okt. 27. 20:21
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyik kedvencem.

Az fogott meg benne, ahogyan részletezi a szereplők gondolkodását. A feszültség is érezhető, de ízlések és pofonok. Nekem nagyon tetszett.

2009. nov. 25. 21:57
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Jó nagyon=)
2009. dec. 3. 12:26
 9/12 anonim válasza:
100%

minden szereplő szemszögéből le van írva, és ez nekem nagyon tetszik

és persze elgondolkodtat, hogy te mit is csinálnál egy ilyen helyzetben.. durva :]

2010. márc. 18. 15:42
 10/12 anonim válasza:

Időpont 2009-07-28 23:07-

senki nem kérdezett!!!

Amúgy szerintem ez az egyik legjobb könyv a világon,nem tudtam letenni,érdemes elolvasni!

2012. jún. 22. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!