Ha valakinek amnéziája van, akkor elfelejti az érzéseit is?
Figyelt kérdés
Tehát ha eddig pl egy nagy csalódás miatt élt vhogy, és most nem tudja milyen az, teljesen megváltozhat az életstílusa és személyisége?2009. júl. 20. 16:23
1/3 anonim válasza:
Nem, az érzések a lélekben tárolódnak.
2/3 anonim válasza:
Az érzéseidet is az agyad irányítja idegi aktivitás és hormonok által...
Szóval van rá esély, hogy elfelejti az illető, attól függ, hogy fejsérülés volt-e vagy valami más, ha csak helyi sérülés, akkor úgy tudom csak azt felejti el (sokszor ideiglenesen) amit épp ott tárolt az agy.
Meg persze ott van az, hogy van-e lélek és van-e köze az érzelmek és egyéb emlékek tárolásában...
3/3 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy a csalódás és az emlékei visszajönnek-e de változtatni mindig lehet. Ez szerintem akaraterő kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!