Kinek lenne ötlete Miért nem mennek vissza a holdra?
Ezt valahogy nem értem. Ha nem sikerültek a fotók, akkor nem sikerültek. Akkor azt kell bejelenteni.
Mi az, hogy pótolni kellett? A Földön? Hogyan lehet itt holdi képeket csinálni. És főleg miért?
Ezt érvelgesd 2XSÜ barátom!!! Miért nincs a holdautónak keréknyoma???? 3 fényképet is mellékelek,de ha gondolod van még vagy másik 20 kép ...nem szeretem ,ha a hozzád hasonló emberek (akik még a lehetőségét is kizárják annak hogy hazugságok vannak),tehát nem szeretem azt ,hogy jó úton járó embereket vezetnek félre!!!Mert te azt csinálod!!!
itt vannak a képeid,és gondolkozhatsz a cáfolatodon fel van adva a lecke!!!!
Valamint természetesen nem a kisebb gravitációval nem értek egyet ,sem nem cáfolom a por szemcse méreteket,de azért ezt te sem gondolhatod komolyan amit leírtál,vagy ha igen akkor nagyon felületes a gondolkodásod.
Például az apolló űrkomp alatt sincs kráter (mert ugye amikor leszáll akkor a lángcsóva felkavarja a felszínt arról már nem is beszélek,hogy az űrkomp lábain egy porszemcse sincs aminek úgyszintén porosnak kellene legyen (biztosan ezt is "eltoporogták ahogyan ugráltak jobbra balra" :D :D :D
Sőt annyira ügyesen tudnak toporogni ezek az amerikai asztronauták,hogy csak a keréknyomokat fedi be a por az ő lábnyomukra pedig egy porszem sem száll.
De mint mondottam,ha rá is szállna akkor is látszana alatta a nyomvonal...max a gumi mintázat által hagyott negatív nem látszana,de a nyomvonal igen,bár megjegyzem hogy ettől jobb cáfolatot vártam,ezzel sajnos csak saját magadat nevetteted ki,mondjuk legalább megpróbáltad a lehetetlent ez is valami :D :D :D
Ez a kérdés miért nem az ezotériában van?
Nemrég volt szó a holdraszállásról: mostanában, pont a hülye konteósok kedvéért űrhajóból lefényképezték az egészet újból. Ott van rajta minden, ahogy kell.
Tisztelt konteós úr: ugye te is tudod, hogy a holdraszállás minden kelléke azóta is ott van a Holdon, ahogy hagyták?
Menj oda, nézd meg, ha nem hiszed.
Azóta is ott vannak a Holdon a tárgyak.....:D csak az a baj ,hogy nem volt semmilyen Holdraszállás,legalábbis akkor 1969-ben biztosan nem,főleg nem azzal az übergagyi Apolló holdkomppal :D Meg is főtt volna az űrhajósok agya a kozmikus sugárzástól,ezt a Nasa egyik szakembere is elkottyintotta véletlenül.
Lehet volt Holdra szállás,de hogy nem 69-ben és nem azzal a technikával az is biztos,és természetesen ez a magyarázata a hamisított fényképeknek is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!