Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Kinek lenne ötlete Miért nem...

Tamás Kiss Olasz kérdése:

Kinek lenne ötlete Miért nem mennek vissza a holdra?

Figyelt kérdés
Ugye 69-ben a teknika a tudás az ismeretek stb stb mind lehetővé tették hogy a holdra léphessen az a pár szerencsétlen... azóta mindenki tudja mennyi idő telt el és, hogy mekkorát fejlődött a tudomány... akkor miért nem mennek vissza? Ki hiszi el hogy dollár milliókat öltek egy repülőbe meg az egészbe, pár kavicsért és fényképért amit hoztak és ami készült...ennek nincs sok értelme=/ kinek mi ötlete van?:)

2012. júl. 27. 18:04
1 2 3 4 5
 31/49 Belecsíp válasza:

Ezt valahogy nem értem. Ha nem sikerültek a fotók, akkor nem sikerültek. Akkor azt kell bejelenteni.

Mi az, hogy pótolni kellett? A Földön? Hogyan lehet itt holdi képeket csinálni. És főleg miért?

2015. márc. 22. 18:16
 32/49 anonim ***** válasza:

Ezt érvelgesd 2XSÜ barátom!!! Miért nincs a holdautónak keréknyoma???? 3 fényképet is mellékelek,de ha gondolod van még vagy másik 20 kép ...nem szeretem ,ha a hozzád hasonló emberek (akik még a lehetőségét is kizárják annak hogy hazugságok vannak),tehát nem szeretem azt ,hogy jó úton járó embereket vezetnek félre!!!Mert te azt csinálod!!!

itt vannak a képeid,és gondolkozhatsz a cáfolatodon fel van adva a lecke!!!!

[link]

[link]

[link]

2015. aug. 6. 10:55
 33/49 anonim ***** válasza:
25%
Ja amúgy a válasz egyszerű: azért mert egy speciális gyakorló bázison a Földön készültek a képek és ott egy daruval emelték a helyére az autót,természetesen ezt nem én fejtettem meg !!Nem a Holdon készültek a képek!!!A Nasa hazudik és ilyen semmire kellő társaságnak én nem hiszek többet,kutyából nem lesz szalonna!!!!
2015. aug. 6. 10:59
 34/49 anonim ***** válasza:
Összejárkálták az űrhajósok. Ennyire egyszerű. A fizikai részletezést keresd meg magad, a stílusból egyértelmű hogy egy hibbant hívő vagy akinek értelmetlen bármit is magyarázni. Egy hatodakkora gravitációjú légkör- és vízmentes helyen egészen máshogy működnek a Földön megszokott jelenségek, azért képzelsz oda baromságot.
2015. aug. 6. 13:52
 35/49 anonim ***** válasza:
Mit járkáltak össze ember? Megnézted a képeket?...válaszodból is látszik, hogy nem!!A holdautó előtt se ember se keréknyom!Másképp működnek a dolgok?Érdekes az ember hagy lábnyomot az autó nem... Fura logikád van,bár ha én fanatikus konteós vagyok akkor te egy média által agymosott szemellenzős ember vagy.Rengeteg képen ott vannak az űrhajós lábnyomok,a kocsinak mégsincs sehol keréknyoma,ezt hiába magyarázod bármivel is nincs rá elfogadható magyarázat csak annyi:A KÉPEK HAMISAk!!!! Te pedig úgy mint a Nasa próbálod az itteni embereket félre vezetni...
2015. aug. 7. 04:26
 36/49 anonim ***** válasza:
Látod, mondtam én hogy hülye vagy és nem érted. Nincs légkör, kisebb a gravitáció, finomabbak a szemcsék, tehát ahogy toporognak a rover körül, elég nagy területet beterít a por, így a leparkolt járműnél eltűnnek a keréknyomok. Ennyire rohadtul egyszerű, ha nem vagy képes felfogni az a te szegénységi bizonyítványod.
2015. aug. 7. 11:09
 37/49 anonim ***** válasza:
Ennél nagyobb ökörséget még nem hallottam,és ne hülyézz le addig amíg én sem teszem veled (mellesleg ez a te szegénységid....)de tudod mit,tételezzük fel hogy beterítette a por a kerék nyomokat,akkor is egyenletesen terül el a por és alatta látszania kellene a kerék nyomvonalának!! Ez is egyszerű fizika!!
2015. aug. 7. 12:23
 38/49 anonim ***** válasza:

Valamint természetesen nem a kisebb gravitációval nem értek egyet ,sem nem cáfolom a por szemcse méreteket,de azért ezt te sem gondolhatod komolyan amit leírtál,vagy ha igen akkor nagyon felületes a gondolkodásod.

Például az apolló űrkomp alatt sincs kráter (mert ugye amikor leszáll akkor a lángcsóva felkavarja a felszínt arról már nem is beszélek,hogy az űrkomp lábain egy porszemcse sincs aminek úgyszintén porosnak kellene legyen (biztosan ezt is "eltoporogták ahogyan ugráltak jobbra balra" :D :D :D

Sőt annyira ügyesen tudnak toporogni ezek az amerikai asztronauták,hogy csak a keréknyomokat fedi be a por az ő lábnyomukra pedig egy porszem sem száll.

De mint mondottam,ha rá is szállna akkor is látszana alatta a nyomvonal...max a gumi mintázat által hagyott negatív nem látszana,de a nyomvonal igen,bár megjegyzem hogy ettől jobb cáfolatot vártam,ezzel sajnos csak saját magadat nevetteted ki,mondjuk legalább megpróbáltad a lehetetlent ez is valami :D :D :D

2015. aug. 7. 12:44
 39/49 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés miért nem az ezotériában van?

Nemrég volt szó a holdraszállásról: mostanában, pont a hülye konteósok kedvéért űrhajóból lefényképezték az egészet újból. Ott van rajta minden, ahogy kell.

Tisztelt konteós úr: ugye te is tudod, hogy a holdraszállás minden kelléke azóta is ott van a Holdon, ahogy hagyták?

Menj oda, nézd meg, ha nem hiszed.

2015. aug. 7. 13:26
 40/49 anonim ***** válasza:
18%

Azóta is ott vannak a Holdon a tárgyak.....:D csak az a baj ,hogy nem volt semmilyen Holdraszállás,legalábbis akkor 1969-ben biztosan nem,főleg nem azzal az übergagyi Apolló holdkomppal :D Meg is főtt volna az űrhajósok agya a kozmikus sugárzástól,ezt a Nasa egyik szakembere is elkottyintotta véletlenül.

Lehet volt Holdra szállás,de hogy nem 69-ben és nem azzal a technikával az is biztos,és természetesen ez a magyarázata a hamisított fényképeknek is!!

2015. aug. 7. 14:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!