Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » DE-TTK vegyészmérnökiről...

DE-TTK vegyészmérnökiről BME-VBK vegyészmérnökire? SOS

Figyelt kérdés
Felvettek Debrecenbe, és Pestet nem jelöltem be...de úgy alakult, hogy Pesten szeretnék tanulni, mert elköltözünk. Debrecenben muszály egy fél évet letudnom, vagy ősszel is áttudok menni Pestre? hogyan?
2012. júl. 25. 17:27
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
A muszáj pontos jé.
2012. júl. 25. 18:06
 2/6 anonim ***** válasza:
az 'áttudok' meg külön.
2012. júl. 25. 23:11
 3/6 Mazsola88 válasza:

Szia

Ha jól tudom akkor le kell húzni egy fél évet de ezzel nincs semmi baj mert azokat a tantárgyakat amiket teljesítesz majd eltudsz fogadtatni Pesten úgyhogy nem csúszol vele de részletesebben a tanulmányi osztályon érdeklődj

Remélem Tudtam segíteni

Tisztelettel: Mazsola88

2012. júl. 26. 00:01
 4/6 anonim ***** válasza:
68%
Csoda, hogy felvettek, még írni sem tudsz...
2012. júl. 26. 17:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem csoda, csomó diplomás se tud. Sokkal nagyobb gáz, hogy az itt okoskodók egy része sem tud. Az és elé ebben az esetben miért ne kéne vessző? Elemezd már kicsit a mondatot, próbáld megérteni, aztán ha utána sem érted, tedd föl egy saját kérdésként valahova.
2012. júl. 30. 15:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolsó, teljesen igazad van. Bocsánat.
2012. júl. 30. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!