Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Meg éri Vegyészmérnökire menni?

Meg éri Vegyészmérnökire menni?

Figyelt kérdés

Jelenleg Vegyész mérnökaszisztensire járok,ahonnan lehetőségem van tovább menni vegyészmérnöknek.

Kérdésem megéri-e? A vélemények megoszlanak!Van aki azt mondja nincs szükség egyikre .. én belegondoltam és nem nagyon találtam olyan iparágat ahova nem kellene a kémi.

Szóval szerintetek mi a legjobb döntés??

Mennyire "hiány cikk" meg persze az anyagiak.

2011. szept. 30. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen megéri! Ne habozz!!! Az ipar bármely területén szükség van vegyészmérnökökre, hangsúlyozom: a termelésben, de a bányaiparban is!!!!!
2011. szept. 30. 15:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Sok mindentől függ. Budapesten rengeteg vegyipari, gyógyszeripari cég van, ahol sokszor keresnek vegyészmérnököket (legalábbis mostanában és pár éve az egyetemen is sok nekik szóló álláshirdetést láttam).

Viszont az ország többi részén más a helyzet, elvétve akad egy-egy nagy cég. Ha eleve ebben a szakirányban tanulsz, akkor szerintem érdemes megcsinálni a vegyészmérnökit is. A fizetésükről nem tudok semmi konkrétat. Gondolom, mint általában a keresettebb mérnökök, nem az éhhalál szélén vannak hó végén. :)

2011. szept. 30. 15:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Még egy átlagos kisvárosi galvánüzemben is szükség van egy vegyészmérnökre.
2011. szept. 30. 15:36
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a megerősítéseket!:)
2011. szept. 30. 16:40
 5/5 anonim válasza:
megéri
2011. okt. 8. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!