Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A slendert le lehet lőni?

A slendert le lehet lőni?

Figyelt kérdés
egy blogon utána néztem olvasgatam vagy 1-2óráig és a végén aki minél többet tud ról az áldozat és most be vagyok szarva XD XD,de nem akarmo le lőni csak beszélni vele ha létezik!de ha nem akkor örülök de ha mégis és megtámadna akkor vagy leütném vagy le lőném de elég sokat tudok róla a válaszokat előre is köszönöm :D :)

2012. júl. 20. 14:01
 1/4 anonim ***** válasza:
nem tudok olyan esetről hogy rálőttek volna a slendermanre. Viszont állítólag tud olyat, hogy ha konkrétan ránézel, akkor eltűnik, szóval, ez alapján nem lehet lelőni... :) Azonban ez a tulajdonsága egyben arra is utal, hogy a slenderman az igazából csak egy illúzió, és csak a szemed sarkából tűnik úgy hogy van ott valami, a rossz látási viszonyok miatt (éjjel látják őket csak, sötétben, vagy részben sötét helyeken). tehát amikor alaposan megnézed hogy tényleg egy ember áll-e ott, akkor már rájössz, hogy nem áll ott senki, csak a szemed káprázott.
2012. júl. 20. 14:45
 2/4 anonim ***** válasza:
jaés olyan esetről se tudok, amikor támadott a slenderman, kivéve az alvásparalízises fél-álmokat, amikor felkelt az emberke, és ült a mellkasán valami, ami nem engedte hogy mozogjon. De ez meg egy másik történet, az alvás paralízis címszó alatt utánanézhetsz.
2012. júl. 20. 14:47
 3/4 A kérdező kommentje:
oooohhh köszi a választ :)
2012. júl. 20. 15:42
 4/4 anonim válasza:
Nana öcsém,elvisz az nappal is mint a sicc!
2012. júl. 23. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!