Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Létezhet ilyen ember?

Létezhet ilyen ember?

Figyelt kérdés
Nézegettem a minap a Shaolin kung-fu videókat, és ott volt egy pap, aki a fején eltört egy acélrudat. Mielőtt jönnek az olyan válaszok, hogy hülyeség, meg trükk, tételezzük fel, hogy valóban képes erre. Hogyan? Mármint. Azt el tudom képzelni, hogy eltörjön egy acélrudat, hiszen félelmetes erejük van. Node, hogy a fején? oO Hogyan tudta a csontjait fejleszteni? Mármint. Arra gondolok, hogy hogyan lehet, hogy nem törik be a koponyacsontja?
2009. júl. 12. 12:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is láttam ilyet élőben, ott pedig pont ez volt a szituáció, fejjel acélrudat (közelről néztem ráadásul). De egyébként igaza van annak a válaszolónak, aki a dolog fizikai/kémiai oldalát nézi, hiszen gondold el, tényleg maradandó károsodása lehetne, ha simán nekiállna a kertben talált dolgokkal szórakozni. De amúgy meg tudja csinálni, persze, csak kellenek hozzá a tényezők.
2009. júl. 13. 19:53
 12/12 anonim válasza:
Az rideg és törékeny lap volt. Nyilván nem rugóacélt törnek. Eltörik és tényleg vasból van, de törékenyből. Mellesleg attól hogy eltörik még kemény és kemény kobak is kell hozzá. A koponyacsont edzésnél amúgy van benne fejenállás meg csapkodják is a fejüket stb. és nem egy nap alatt lesz ilyen hanem évek alatt. Nem lehetetlen csak ennyi.
2010. márc. 31. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!