Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Létezhet ilyen ember?

Létezhet ilyen ember?

Figyelt kérdés
Nézegettem a minap a Shaolin kung-fu videókat, és ott volt egy pap, aki a fején eltört egy acélrudat. Mielőtt jönnek az olyan válaszok, hogy hülyeség, meg trükk, tételezzük fel, hogy valóban képes erre. Hogyan? Mármint. Azt el tudom képzelni, hogy eltörjön egy acélrudat, hiszen félelmetes erejük van. Node, hogy a fején? oO Hogyan tudta a csontjait fejleszteni? Mármint. Arra gondolok, hogy hogyan lehet, hogy nem törik be a koponyacsontja?
2009. júl. 12. 12:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%

Mi az az acélrúd?

Az egész trükk és hülyeség és még ha meg is tudná valaki csinálni, annak olyan agykárosodása lenne, hogyha megkérdeznéd tőle, hogy megérte e a dolog, akkor csak a nyálát csorgatná.

2009. júl. 12. 12:55
 2/12 anonim válasza:
89%

hát azt is mondták a filmben hogy a chi ereje, és azt kell erősíteni.

amúgy lehet benne vlmi, ha minden nap edzel.

én nekem se ment egyből a 2x2ujjas fekvő.

de mostmár egyszerre kibírom nyomni a 30-40et is.

mutato+nagy ujjon.

a titkom annyi volt hogy minden nap gyakorlotam előbb 5 majd 4 3ujjas fekvő aztán eltelt 1,2év és azon kaptam magam hogy jobban megy mint a "sima" fekvő.

a kézfejes fekvőtámasz is megy, pedig állítlag elég nehéz.

bár ugy emlékszem hogy meg tartani se birtam előszőr a kézfejemen a testem súlyát, de sok gyakorlással eljutottam oda hogy ez a természetes.

minden azon mulik mennyit edzel.

2009. júl. 12. 13:11
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
A nagyon keményre edzett acél törik mint a jég. Még így is sok gyakorlás kell de nem lehetetlen, csak a lehető legkeményebbre kell edzeni az adott fémet.
2009. júl. 12. 13:28
 4/12 A kérdező kommentje:
No majd megkeresem nektek azt a videót, amiben ezt láttam. :) Nem tudom. Végülis ha belegondolok, több téglát képesek a kezükkel eltörni, nekem valószínűleg szanaszét törne attól a kézfejem, míg ők meg se érzik.
2009. júl. 12. 13:43
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Én láttam már élőben Shaolin kung-fu bemutatót. igaz azok nem fejjel törtek acélrudat, hanem kézzel kókuszdiót. Hihetetlen volt. A lényeg az összpontosítás, meg sem mukkanhattunk mert akkor még vmi baja lett volna közben
2009. júl. 12. 13:48
 6/12 anonim ***** válasza:
85%
Csak edzés kérdése. Egyébként is: ha felhevíted az acélt kb 750-800 fokra, és hirtelen lehűtöd akkor rideg, törékeny lesz. Ezért kell utána újra melegíteni de már csak kb 500 fokra és hagyni kell hogy lassan hűljön ki, ekkor edződik be a fém.
2009. júl. 12. 14:05
 7/12 anonim válasza:
2009. júl. 12. 14:16
 8/12 anonim válasza:
81%
én úgy tudom, hogy az összes belső energiájukat egy pontra összpontosítják, ugye ez a csí meg ilyenek. szerintem lehetséges. az energiája eggyé válik az acéllal.
2009. júl. 12. 14:34
 9/12 anonim válasza:
83%

"az energiája eggyé válik az acéllal." ez hülyeség már bocs.:D

a többi helyes volt.

2009. júl. 12. 14:41
 10/12 anonim ***** válasza:
75%
Véletlen se vedd figyelembe az keményre edzett acél-os kommenteket...
2009. júl. 12. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!