Jár valaki a Debreceni Egyetem Népegészségügyi kar, gyógytornász? Tudnátok nekem véleményeket mondani?
Figyelt kérdés
Most érettségiztem. Erre a szakra szeretnék menni. Nagyon érdekel ez a szakirány. Szeretnék emberekkel dolgozni és segíteni rajtuk. Jelentkeztem...tavaly a ponthatár 342 volt. Nekem most 386 pontom van. Szerintetek elég lesz? Fel fognak vajon venni? Nagyon örülnék neki! Még annyit szeretnék kérdezni, hogy mennyire nehéz ez a szak? Nem szeretnék elbukni az első félévben :( Nagyon nehéz elvégezni? Azért suli közbe belefér egy kis bulizás is? Az utolsó kérdésem pedig az lenne,hogy milyen a társaság? Előre is köszönöm a válaszokat! :) Sokat segítenétek vele :)2012. júl. 10. 21:40
21/21 BlackLove válasza:
Most nézem, hogy nem kaptad meg az emailom, mert már nem található a cím. :( De leírom ide, amit írni szerettem volna neked:
Én most fogom végezni a 12. osztályt, viszont Romániában lakom, és tudtommal február közepéig be kéne adnom a jelentkezésem az egyetemre (Debrecen szintén). Én is gyógytornász szeretnék lenni. Szeretnék érdeklődni egy kicsit, ha nem gond.
Válaszod előre is köszönöm, és elnézést a zavasárásért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!