Jár valaki a Debreceni Egyetem Népegészségügyi kar, gyógytornász? Tudnátok nekem véleményeket mondani?
Figyelt kérdés
Most érettségiztem. Erre a szakra szeretnék menni. Nagyon érdekel ez a szakirány. Szeretnék emberekkel dolgozni és segíteni rajtuk. Jelentkeztem...tavaly a ponthatár 342 volt. Nekem most 386 pontom van. Szerintetek elég lesz? Fel fognak vajon venni? Nagyon örülnék neki! Még annyit szeretnék kérdezni, hogy mennyire nehéz ez a szak? Nem szeretnék elbukni az első félévben :( Nagyon nehéz elvégezni? Azért suli közbe belefér egy kis bulizás is? Az utolsó kérdésem pedig az lenne,hogy milyen a társaság? Előre is köszönöm a válaszokat! :) Sokat segítenétek vele :)2012. júl. 10. 21:40
11/21 anonim válasza:
Szia! Én is ide jelentkeztem :) 390 pontom van tényleg remélem, hogy nem fog annyira sokat emelkedni, de van egy olyan érzésem,hogy bent vagyunk! :) Egyébként én is azt hallottam, hogy az anatómia húzósabb...de reméljük majd megtapasztaljuk! Sok sikert!
12/21 A kérdező kommentje:
Szia! Remélem mind a ketten bekerülünk! Felvehetnénk a kapcsolatat, ha van kedved! E-mail címem: tamasikitti@citromail.hu Kedden megtudjuk,hogy bekerültünk-e! :)
2012. júl. 20. 16:11
13/21 anonim válasza:
Szia! Oké, benne vagyok! :) Már csak 3 nap és kiderül! Majd írok akkor, ha már lehet gratulálni! :)
14/21 A kérdező kommentje:
Okééé :D :D Ezt megbeszéltük :)
2012. júl. 21. 13:20
15/21 A kérdező kommentje:
Felvettek! :D :D :D
2012. júl. 24. 21:48
17/21 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Ügyesek voltunk!
2012. júl. 25. 12:22
18/21 Laylah válasza:
Na, hogy megy? Én is szemezek ezzel a szakkal, de még nem vagyok bizto benne... :)
19/21 A kérdező kommentje:
Szia! Én már 2. éves vagyok. Eddig minden tárgyam sikerült, minden megvan. :) Ez a legfontosabb. Eléggé nehéz szak, tanulni kell rendesen. De heti egy buli simán belefér. :) Tényleg szuper szak, nagyon nagyon nagyon szeretem. Az anatómiára kell odafigyelni, meg a mozgástanra. A többi sima ügy. Most jönnek nekem már a szakmai tárgyak, eddig csak általánosságok voltak. Kíváncsi leszek az új félévre. Amit tudok valamit írok. :) Én csak ajánlani tudom ezt a szakot. :) Én elég hallgatag típus vagyok és picit nehezen kommunikálok, de nagyon sokat segített ebben ez a szak. Tényleg szuper és csak ajánlani tudom. Jelentkezzetek bátran! :) :)
2014. febr. 6. 15:22
20/21 BlackLove válasza:
Szia, én is erre a egyetemre szeretnék jelentkezni. Ha nem lenne probléma, tudnál róla kicsit mesélni, mert elég információ-hiányos vagyok ebből a szempontból!
Emailt is írtam neked, mivel láttam ,hogy kiírtad a címedet. Előre is köszönöm!
-Olívia-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!