Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi az az érzés amit izgalomkor...

Mi az az érzés amit izgalomkor érzünk?

Figyelt kérdés
Például ha nézek egy nagyon jó trailert (képkockák zenére hangolva váltakoznka, akciójelenetek, vagy akár egy epikus zene) olyankor ilyen fura érzés fut át rajtam valahol a vesém tájékáról kiindulva :D Ez mi és miért történik? :D Adrenalin?
2012. júl. 8. 15:50
 1/6 anonim ***** válasza:
56%

Az agyad teljesen ráhangolódik a képre/hangra esetleg a jelen helyzetre, így "jeleket" (elektromos jelzéseket) küld a szívednek ami ettől gyorsabban ver.

Remélem tudtam segíteni. :)

2012. júl. 8. 16:37
 2/6 anonim válasza:
én is az adrenalinra gondoltam elsőre. szerintem ez a megfejtés.
2012. júl. 8. 16:37
 3/6 anonim ***** válasza:
73%
Azt elfelejtettem mondani hogy a vér pumpálását, lüktetését érzed. :)
2012. júl. 8. 16:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi :D Szerintem (szerelmen kívül :P :D ) ez a legjobb érzés a világon :D De tényleg csak az a baj többszöri megnézésre már nem működik mindig mert már tudom mi következik :D
2012. júl. 8. 17:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is imádom azt amikor izgulok, bár egyesek szerint én "adrenalinfüggő" vagyok(semmilyen más sportot nem szeretek, ami nem extrém).Általában bungee jumping-olok vagy mountain bike-ozok.

Sokak szerint ez beteges, de nekem ez az életem, és nem tudok tenni ellene.(valljuk be, sokan szeretik azt amikor érzik, hogy mindjárt történik valami "nagy dolog"...)

2012. júl. 8. 23:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Én is szeretem bár szerintem a bungee jumpinghoz túl beszari lennék :DDD
2012. júl. 9. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!