Szerintetek eljön 2012. dec.21-én a világvége, és ha igen akkor hogyan? Nem tudom ti hogy vagytok vele de én már kezdek nagyon félni.
Figyelt kérdés
2012. júl. 8. 12:53
11/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok, bocsi, valamit kihagytam...
Amúgy csak azért hiszik, hogy világ vége lesz, mert ugyebár a kínaiak hamarabb elkezdték számolni az éveket, és minden ezredfordulóban egy szertartást tartottak, ami arról szólt, hogy hisznek a változásokban.. Most lesz az 5. ezredforduló... Talán ez is közbe játszik... :)
De nem kell hinni az ilyesmiben... Nem lesz itt semmilyen világvége... :) Mindenki nyugodjon meg! :)
12/13 anonim válasza:
Ugyan, nem kell félni, hisz mennyi világvégét túléltünk már. :D
http://www.youtube.com/watch?v=xwBqxbia7S4&feature=player_em..
13/13 anonim válasza:
Nem mindegy? HA ELJÖN, ITT LESZ, ÚGY SEM TUDSZ TENNI ELLENE SEMMIT. Ha meg nem akkor kitalálnak valami másik marhaságot, hogy megijedjenek az emberek. Álítólag már egy "párszor" megkellett volna haljunk a világvégében, de itt vagyunk. Egy hülye kitalálja, a nagyobb hülye terjeszti, és a legnagyobb hülye elhiszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!