Szerintetek eljön 2012. dec.21-én a világvége, és ha igen akkor hogyan? Nem tudom ti hogy vagytok vele de én már kezdek nagyon félni.
Igen ! Az Isteneinkaz Annunakik visszatérnek december 21-én és kiírtanak minket !
1# nem csak az a kérdés, hogy miért ebben ,hanem hogy miért ennyi. Komolyan felek, hogy mi lesz decemberben. De azért nevetséges, hogy van aki otthon ül a gép előtt és fél attól, amit egy másik kontinensen, egy másik évezredben állítottak.
Ha most lenne egy nagyméretű kihalás, és 500 év múlva a túlélők utódai nyomokat találnának a jelenünkből, akkor ők is rettegnének valamiféle globális felmelegedéstől? Tényleg ennyire könnyen alapozunk idióta indokolatlan állításokra?
Ha meg tudjátok tenni, próbáljatok nem félni. Olyan sérülékeny minden. Most is mennyien meghaltak az özönvízben, meg közlekedési balesetekben, nem is beszélve a történelem viharairól. Eddig megúsztuk, ezt is meg fogjuk úszni
Aki hívő, az bízzon abban, hogy az élet örök. Aki nem hívő, az meg ne higgyen a világvégében se.
Jaj!!! Azt azért megsúgom, hogy 1998-ra, 2000-re és 2004-re is megjósolták "a világ végét"... Mégis itt vagyunk... Ne félj! :) Nem lesz semmi gond... Maximum tönkreteszik a világegyetemet és lerombolják az emberek lelki világát.... Jaj bocs, azt már a kormány megtette...
Nyugi! :) Nem lesz semmi! A szakemberek csak annyit mondtak, hogy 2012-ben a válság miatt meg fog változni az emberek gondolkodása... És valamelyik épeszű, amelyik fél az IQ-tól meg elkezdte híresztelni, hogy "világ vége!!" .... Mint egy falusi bolond, csak a 21. században.. :)
Nyugi! Nem lesz világ vége! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!