Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hol lehet magasabb intelligenc...

Hol lehet magasabb intelligenciát (130 felett) is viszonylag pontosan mérő IQ-tesztet kitölteni?

Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 22:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

"túrórudi leírta a szöveg egy részét, én pedig a többit. Részletesen és pontosan."

Szándékosan nem folytattam, nem valószínű, hogy a kérdező is azt a szöveget olvasná. :))

Kérdező, engem is kíváncsivá tettél. Csináld már meg azt a qva tesztet. :)

2012. júl. 8. 19:17
 22/26 anonim ***** válasza:

Naaaa, hahóóó, hol van már az a teszteredmény? :D

Az elejétől kezdve egyszer sem említetted, hogy másnak kellene, pedig lett volna alkalmad rá; talán ebből gondoltam, hogy saját részre szeretnéd. :)

De ha valóban nem is magadnak akartad eredetileg, most már igazán megérdemeljük azt az eredményt, amennyit összeirkáltunk itt a kedvedért. :)

2012. júl. 9. 03:15
 23/26 anonim ***** válasza:

Bizony, kérjük a eredményt. :)

(Berta, te éjjeliőr vagy? :))

2012. júl. 9. 10:13
 24/26 anonim ***** válasza:

Dehogy vagyok éjjeliőr....

Csak az izgalomtól nem bírtam aludni, mert vártam, mikorra lesz már meg az eredmény. ;)

2012. júl. 9. 13:07
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
ne menzás tesztet tőlts ki mert az nem ér semmit sem, nézz a neten egy normálius tesztet.
2012. aug. 27. 05:01
 26/26 A kérdező kommentje:

Kis Coffos:

Épp ez (is) a gond, hogy ilyet nem találtam.

2012. aug. 27. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!