A Nibiru bolygótól tartotok?
"a bolygó létezik,"
Sötétebb vagy egy fekete lyuknál is. NEM létezik, fogd már fel!
"a hatásait csak tapasztalni tudják még a csillagászok is.."
A nemlétezése hatásait most is ismerjük: nincsenek hatásai. Nem kell ehhez tudósnak lenni :)
"világvége szó szerint nem lesz, de változás biztos a tömegvonzás miatt.."
Egy nem létező dolognak hogyan lehet tömegvonzása?
"Személyes véleményem a szeszélyes időjárás és nem a világvége"
Személyes véleményem, hogy pszichiátriai kezelésre szorulsz.
"és persze ez a link csak valós dolgokat állít.."
Te tényleg! Amúgy, most olvastam egy honlapon, hogy Nibiru 2.0-ás verzión már a Makaróniszörny is eljön hozzánk!
"az biztos hogy létezik"
Mondogasd csak, attól még nem létezik.
"de az nem hogy élet is van e rajta és a legbiztosabb hogy nem 2012ben lesz itt.. kb. 3000 körül amit nem élünk meg, csak sokan erősködnek.."
Ahh. Értem. Pedig már írtam volna, hogy 2013. 01. 01.-től olyan hülyének fogod érezni magad, hogy bedőltél ennek a baromságnak... Okos kiskaput találtál magadnak... Nembaj, inkább kezd el most hülyének érezni magad, és ha lehet keress fel egy orvost.
Szánalmas, hogy egy ilyen selejt, mint te egyáltalán megszülethetett...
10-27 16:58
a meteorokat követik. Szerinted az összes meteort tudják követni? nem bizony. kb. 3%-ukat látják csak. Ezek mellett simán létezhet egy kisbolygó. Még ha csak Pluto-méretű is. Ha közel jön, elég nagy galibát okozhat...
"a meteorokat követik. Szerinted az összes meteort tudják követni? nem bizony."
Ezt eddig is tudtam.
"Még ha csak Pluto-méretű is. Ha közel jön, elég nagy galibát okozhat..."
Persze. De a meteorokat nem véletlenszerűen keresik. A legveszélyeztetettebb zónákat jobban pásztázzák. Ha valahonnan esélytelen, hogy jöjjön valami, akkor azt a teret minek figyeljük?
Ezt csak azért írtam le, mert van 2 évünk 2012-ig. Nibiru egy bolygó lenne, ha létezne. Már rég észlelték volna, de nem észlelték. Nem létezik.
miért az nem lehet, hogy egyszerűen letagadják vagy elhallgatják?
csak kérdezem...mellesleg ezt mi sajnos soha nem fogjuk megtudni
üdv
Egyrészt, miért tagadnák le? Semmi érdekük nem lenne rá a világon, sőt, 2 évnyi felkészüléssel egész sokat tudnák tenni egy ilyen katasztrófa ellen.
Másrészt, ha a Nibiru bolygó létezne, akkor már egy jó ideje bárki észrevehette volna a hátsókertből egy amatőr csillagászati távcsővel. Ugyanis a Mars és a Vénusz pl szabad szemmel is gond nélkül látható, de mondjuk a Jupiter holdjai, amik lényegesen kisebbek és sokkal-sokkal messzebb vannak, azokat is már 400 éve is látták az első kezdetleges távcsövekből.
Tehát ha a Nibiru hívőknek igaza lenne, akkor arról bárki meggyőződhetne egy kb 50 ezer forintos távcsővel amivel meglepően sok tehetősebb ember naponta kémleli az eget (nem is beszélve arról, hogy rengeteg ország működtet kutatási céllal hatalmas távcsöveket, és nehéz lenne megoldani, hogy sehonnan se szökjön ki egy ilyen fontosságú információ, már ha valamiért is el akarnák titkolni).
te győződtél meg róla? és amúgy megkérdeztem ismerőst, és ha 50 ezer lenne egy jófajta távcső.....akkor havernak lenne is, de nincs, nem teljesen úgy van ahogy te elmondod, de lehet valóságalapja, amúgy meg ha bolygó szintű katasztrófa lenne várható, azt nem hinném, h mind a 7 milliárd ember értesítve lenne, hanem csak azok akik rendelkeznek a megfelelő mennyiségű pénzösszeggel... és akik "továbbvihetik" az emberiség történelmét, de mai szemmel mondom pénz beszél...kitelik az a gonoszoktól, hogy egy árva mukkot sem mondanának még akkor is tagadnának, amikor már teljesen egyértelművé vált egy katasztrófa...persze ők ég fel lennének készülve minden eshetőségre
üdv
Tessék, vadiúj teleszkóp 80 dollárért (kb 15 ezer forint), ami már elég lenne egy Nibiru méretű bolygó észleléséhez, a jelenlegi "jósolt" közelségében. De még van 1000 másik fajta is, nyilván sokkal drágábbért is.
Egy ilyen teleszkóppal mind a 8 bolygó (kivéve a Föld :) ) könnyen megfigyelhető, de már a nagyobb holdak is láthatók szép tiszta éjszakákon.
Amit pedig írtál annak se füle se farka, de ha ennyire biztos vagy magadban, akkor fogadjunk. Szívesen fogadok akár nagyobb pénzösszegben is, hogy Nibiruhoz még csak hasnoló barna törpe sem létezik a naprendszerben.
értem mit mondasz, de én tárgyilagosan próbáltam vizsgálni ezt a dolgot, de te kicsit elfogult vagy, amúgy meg nem tudom, és szerintem te sem, hogy körülbelül hol "járhat" a mi Nibirunk, lehetséges az, hogy még a Naprendszerünkbe sem lépett be.
Én pedig csak azt próbáltam leírni, hogy létezhet ilyen dolog, létezhet barna törpe, keringhet a bináris csillagrendszer még "életben" lévő csillaga körül, az pedig, hogy itt a mi területünkön mi a szituáció - hmm - elképzelhető, hogy egy 80 dolláros távcső belátást enged nekünk az univerzum olyan messzi pontjára, ahol esetleg megtalálható lenne ez a Nibiru, csak kérdés merre fordítsuk a távcsövet...én sajnos nem vagyok csillagász és nincs távcsövem sem, de legszívesebben beruháznék és megnézném mi is az igazság, csak ahhoz kellenek komoly adatok is, amihez meg nem jutunk hozzá, mert nem akarják. Kis pöttyök vagyunk mi, beleszólásunk semmibe, azt mondanak nekünk amit akarnak, szóval innentől kezdve ez hit kérdése marad.
fogadni pedig úriember sosem :)
üdv
Hát éppen ezaz, hogy pontosan nem tudjuk, hogy hol "jár" jelenleg a Nibiru, mivel semmilyen mérés soha nem mutatott ki ilyen bolygót. Egyedül egy sci-fi író fantáziájából pattant ki aki kijelentette, hogy már az Uránuszon belül jár. Azóta a Nibiru létezik, de csak azoknak a fejében akik ezt a mesét elhiszik.
Ha bárki valamilyen mérési eredményt tud mutatni ahol látható/megfigyelhető/nyoma van a Nibirunak, akkor ne habozzon szólni. A jóslatokból kiindulva a fenti távcsővel már elvileg bárki láthatná, de mégsem látja senki. Mert nincs ott. Mert nem létezik.
Nyugodtan cáfoljon meg bárki, én kész vagyok beismerni, hogy tévedtem. És cáfolni engem elég könnyű egy sima 15 ezer forintos távcsővel személyesen, vagy akárki más pontos mérési eredményét bemutatva.
akkor ha az a bizonyos "jóslat" nem csal és már láthatónak kellene lennie, de mégsem az, akkor igencsak valószínű, h nem létezik...de ezektől függetlenül, létezhet olyan helyzet, amit felvezettem egy bináris csillagrendszerrel kapcsolatban, de itt nem ez áll fent ezek szerint...
és ismétlem önmagam, teljesen semlegesen álltam a kérdéshez.
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!