Barkóbáztunk a barátommal és ő EGY VONATRA gondolt?
Figyelt kérdés
Mivel azt mondta, hogy ez egy tárgy, ezért én teljesen máshova kalandoztam el. Amikor megmondta mire gondolt eléggé ideges lettem mert szerintem ez hülyeség. EGY VONAT NEM LEHET TÁRGY! Szerintetek mi? Szerintem jármű.A tárgy meghatározása: élettelen, megfogható dolog.
DE! Akkor sem lehet úgy gondolni egy vonatra, mint egy tárgyra. Még használati tárgynak sem mondható, mert kurv@ra jármű.
SZERINTETEK???????????????????
2012. jún. 28. 05:12
11/28 anonim válasza:
Rossz hírem van. A vonat tárgy.
12/28 anonim válasza:
dugd meg, de dúrván az ilyen ribit, mert becsapott
13/28 anonim válasza:
Én vasutas vagyok. A feleségem is.
Egy vonat az tárgy.
14/28 anonim válasza:
Apropó, vicc:
Két vasutas barkochbázik:
- Személy?
- Nem.
- Akkor gyors.
15/28 Szulfát válasza:
Hogyha nem Thomas-ra a gőzmozdonyra gondolt akkor tárgy.
16/28 anonim válasza:
határozottan tárgy :-D de most komolyan, ezt a kérdést feltenni a tudományok kategóriába... :-D
17/28 anonim válasza:
Istenem, valakinek már az is hardcore természettudomány, hogy a vonat tárgy-e. De szavazati joga ezeknek is van. :(
18/28 anonim válasza:
Én vasutas vagyok. A feleségem is.
Egy vonat az tárgy.
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!