Barkóbáztunk a barátommal és ő EGY VONATRA gondolt?
Mivel azt mondta, hogy ez egy tárgy, ezért én teljesen máshova kalandoztam el. Amikor megmondta mire gondolt eléggé ideges lettem mert szerintem ez hülyeség. EGY VONAT NEM LEHET TÁRGY! Szerintetek mi? Szerintem jármű.A tárgy meghatározása: élettelen, megfogható dolog.
DE! Akkor sem lehet úgy gondolni egy vonatra, mint egy tárgyra. Még használati tárgynak sem mondható, mert kurv@ra jármű.
SZERINTETEK???????????????????
Élettelen a vonat? Igen.
Megfogható dolog? Igen.
Tárgy? ???
Ha nem tárgy, akkor mi? Térkalács?
Egyébként is miért kell ennyire kiakadni, hogy gyakorikérdéseken kérdezd meg? xD
Pffff :D És ha játékvonat? Az már tárgy? Vagy az is jármű?
De most komolyan ilyen probléma ez? De most komolyan. A 100. kérdés után csak feltűnne, hogy nem mondjuk zsebkendőről van szó, nem? :D
Miért szerinted a járművek mik? Nem tárgyak?
Fogalom? Nem. Élőlény? Nem. Tárgy? Igen.
Használati tárgy? A másik opció dísztárgy. Használod a vonatot? Általában igen, kivéve a múzeumokra, de nem "egy múzeumi kiállításon kiállított mozdonyra" gondolt, hanem egy vonatra. Arra meg felszállsz, utazol vele. Szóval használod. Konkrét tárgy? Nem.
Ez az első pár alap kérdés. Innentől kezdve már kérdezősködhetsz, hogy mekkora, megpróbálhatod kitalálni miből készült, mire használjuk, ha használjuk, pl megesszük, megisszuk-e, vagy utazunk-e vele, épület-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!