Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem abban segíteni,...

Enesz.93 kérdése:

Tudnátok nekem abban segíteni, hogy megmondjátok, hogy mi is ez? Kephost.hu/share-E6F3_4FE77230. html

Figyelt kérdés

2012. jún. 24. 22:02
 1/6 anonim ***** válasza:

jó link

[link]

nem tudom, hol találtad?

2012. jún. 24. 22:18
 2/6 anonim ***** válasza:
A barna rész csomózott kerek szőnyeg. A felette levő rész nem látszik.
2012. jún. 24. 22:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha jól látom és igazi, akkor egy tengeri sünnek a váza. Vagy legalábbis valamelyik rokonának. Az Adrián egy csomó ilyet összeszedtem.
2012. jún. 24. 22:42
 4/6 A kérdező kommentje:
A vörös tengerben találtam,de nem tudtam mi lehet ez.
2012. jún. 25. 19:11
 5/6 A kérdező kommentje:

ezek értékesek?

mennyibe kerülhet egy ilyen?

2012. jún. 26. 13:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem értékesek, legalábbis nagy vagyont ne remélj belőle :) A tengerfenéken több millió tonnányi van, fontos kőzetépítő faktorok is a nagy mennyiségük miatt (mészkő). Mázsaszámra öntik vissza a tengerbe a halászok naponta a hajóikról a kifogott halak,rákok és egyebek mellől.

Egy mezei szuvenírstandon láthatod, hogy a nagyon ügyes eladók, főleg, ha még jól el is készítik valami ötletes módon, azok is max. pár eurót kereshetnek egy-egy darabon.

Sajnos nem ér sokkal többet, mint egy itthoni éti csiga háza :/, talán ha egy különlegesebb darabot találtál volna.

Itthon talán pár száz forintért odaadhatod valakinek, akinek tetszik.

Bocsi, de most látom, milyen jól makrózik a géped. Megkérdezhetem, hogy milyen darab? Drágább kategória?

2012. jún. 26. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!