Soroljatok fel indokokat Horthy ellen! Nektek mi a véleményetek róla?
A nyomortelep története:
"Horthy háborús bűnös volt, ezt nem lehet letagadni."
Ezek szerint Nürnbergben dilettánsok képviselték a vádat, akiknek hiányzott a te szakértésed.
Nürnbergben nem dilettánsok voltak. De Horthy csak azért nem lett vádlott,mert időben figyelmeztették,hogy állítsa le a deportálásokat! Mivel megtette így "csak" tanú volt.
8/12-nek:
Igazad van,jóval idősebb vagyok 60 évesnél. De soha nem jártas szemináriumra,és a Valéri-telep "dumát" nem ott hallottam. Ami egyébként sem duma. 56 után évente többször utaztam vonattal Pestre és a vonat ablakából láttam a telepet. Innen van tudomásom róla.
Időnként egyesek elfelejtik, hogy nagyon sok 50 évesnél idősebb volt közszolga úgy ment nyugdijba, hogy alapos számítógépes-netes tudással se kellett a munkahelyén. És ezek az idősebbek jól tudják, hogy hiába hazudik és tiltakozik a Fidesz, az igazat nem lehet letagadni! És itt le is írják! Hiába az iskolások agymosásra (történelemkönyvek). KÉTSZÁZEZER magyar katona halála száradt Horthy lelkén! És nemcsak az. Egyszóval nem HŐS, mint ahogy a Ludovikás tisztek sem voltak azok. Még jó, hogy a magyar Parlament nem Szálasit és a nyilas bandákat dicsőiti.
Ezeket a törvényeket is HORTHY és kormányai hozták.
Róna: a kormány a Horthy-korszakot akarja restaurálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!