Létezett Drakula? Volt varázsereje? :O
Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 18:20
11/18 Szulfát válasza:
Például amit írtam is,hogy karóba húzatta az embereket és belőlük lakomázott(innen jön a "Karóbahúzató" előnév).De ez eléggé fikciós dolog és semmiképpen nem bizonyíték.De ha jól értem akkor te igazolni szeretnéd hogy Drakula egy vámpír?Vagy tényleg arra vagy kíváncsi hogy ki volt ő és létezett e ahogyan fel is tetted a kérdést(csak mert ha a kilétére vagy kíváncsi akkor tényleg másodig Vladról beszélünk)
12/18 A kérdező kommentje:
hát igen..szeretném tudni h mivel tudják igazolni..de részben szkeptikus is vagyok:S
2012. máj. 21. 19:13
13/18 A kérdező kommentje:
azt tudom h az az ember létezett..de arra vagyok kívnánics h tényleg ember volt-e
2012. máj. 21. 19:14
14/18 Vree válasza:
Ha a racionális válaszra vagy kíváncsi akkor egyrészt azért volt ember mert tudományosan nem léteznek vámpírok (csak max. vérszegény emberek) másodsorban azért mert az egész Drakula a vámpír történet egy kitaláció, fikció, amit egy Bram Stoker nevű író talált ki és vetett papírra, az eredet Vlad Tepest soha nem hozták kapcsolatba a vámpírlegendákkal, már azon túl hogy valóban léteztek vámpírlegendák akkoriban Kelet-Európában.
15/18 A kérdező kommentje:
hmmm...de akkoris lehet h létezzett
2012. máj. 21. 19:38
16/18 Smartguy86 válasza:
Sőt, lehet hogy az Edvárd Kálen is létezik és a Bellácskával várják a kis vérszopó kölköket... De az is lehet, hogy cirka 100 év múlva valaki előveszi a drága Stephanie Meyer könyvét és azt fogja hinni, hogy igaz történet az alapja, mert ebben az időben annyi volt a magának való, fehérbőrű diák meg a depressziós, szeretethiányos diáklány...
17/18 A kérdező kommentje:
kitudja:D
2012. máj. 21. 19:43
18/18 anonim válasza:
emberek! nem kell rögtön viccelődni! lehet hogy ti nem hisztek benne,mert azok a "hiszem ha látom!" fajták vagytok! nem mondom tutira hogy létezett,de nem is kell kizárni! és lehet hogy még most is léteznek vámpírok! meg vérfarkasok! És ne kezdjetek el szekálni hogy "nem! dehogy! te hülye vagy!"! amúgy én majdnem mindent tudok a vámpírokról és a vérfarkasokról.legalábbis ami le van írva.még nem találkoztam velük. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!