Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerinetetk milyen a versem?

Szerinetetk milyen a versem?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Szerintetek ez a vers jo? (elore is bocsi de nem tudok ekezetekkel irni mert a tasztaturam nem magyar.)

Nem is tudom miert kertem,

Egy alom volt, mit igaznak hittem.

Vartam ra, de nem jott ertem.

Neztem ra, de lehunyva szemet elfordult tolem.

Hazugsag volt minden percben,

Ures szavak mik itt maradtak nekem.

Remeltem majd elfeledem,

de a sors ugy akrta , ne engedjem!

Kinoznak a gondolatok,miket elmondani nem mertem.

Luktet a szivem, ha tudom itt vagy a kozelemben.

Konnyeim mar elmostak mindent,

de nem adom fel, s kuzdeni fogok amig csak elek!!!

16 eves lany vagyok!

2012. máj. 13. 12:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia! Véleményem szerint szegényes a szóhasználatod, nem találni rendszert a verselésben, a sorok nem jönnek ki és bár érteni a mondanivalót, nincs elvi felépitése az irományodnak. Gyakorolnod kéne ha a versírás érdekel. Olvass könyveket, keress a lelki világodhoz illő magyar költőt és picit (nem kell feltétlenül sokat) tanulj a versek szerkezeti felépitéséről is... Ez eddig max egy SP szám szövegének menne el, versnek nem igazán nevezném.

Nem oltásnak szántam amit irtam (na jó picit igen:)), de ha tényleg érdekel és nem csak "depiskedni" próbálsz akkor merülj bele mélyebben. üdv!

2012. máj. 14. 02:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!