Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi lehetne a versem címe?

Mi lehetne a versem címe?

Figyelt kérdés

Ez az első, szóval elég amatőr, és nem tudom, mi legyen a címe. Tudtok valamit ajánlani? Ja, és egyébként hogy tetszik? :)

Nem kérem, hogy szerelmet adjál,

Csak annyit, hogy szeretni hagyjál.

Hogy álmaimban követhesselek,

És némán, távolról szerethesselek.

Nem kérem, hogy fogadj szívedbe,

Csak engedd, hogy belenézzek szemedbe.

Látni akarlak, mikor alszol,

Mikor boldog vagy, mikor haragszol.

Szeretnélek szeretni, nagyon szeretni,

Szeretném a nevedet szívembe égetni,

Szeretném, ha az arcod mindig így élne bennem,

S te lennél a hang a lelkiismeretemben.

2012. ápr. 25. 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem lehetne az a címe simán hogy Szerelem,bár te írtad és a címadás is te feladatod.

szerintem elég közhelyes,de első versnek nem rossz.bár az attól is függ hány éves vagy.

2012. ápr. 25. 21:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Az első? Ahhoz képest nagyon jó :D
2012. ápr. 25. 21:40
 3/5 anonim válasza:
Címre nincs ötletem - azt neked kell érezned -, de szerintem nem rossz, enyhe szentimentalizmussal fűszerezett vers, ami inkább kedves mint érzelgős. Szakmai jótanács: a ritmusra figyelj jobban. adjál - adj, hagyjál - hagyj, mikor boldog vagy VAGY mikor haragszol, Szeretnën, ha az arcod így élne énbennem/lelkemben
2012. ápr. 25. 22:12
 4/5 anonim ***** válasza:

"Ez az első, szóval elég amatőr, és nem tudom, mi legyen a címe. "

Akkor majd amikor kiadják az összes műveidet, [Nem kérem...] címmel lesz ott az ifjúkori zsengék között.

"Ja, és egyébként hogy tetszik? :)"

Ahhoz képest, hogy első, jó. Igazi költő persze akkor leszel, ha a verseidben újfajta látásmód, új mondanivaló jelenik meg. Ennek a versnek a témája és a mondanivalója elcsépelt, van százezer ilyen vers és dalszöveg. Viszont jól ki tudod fejezni magad, jó formát tudsz tartani, a vers nem lett csöpögős, nem lett idétlen. Szóval csak így tovább, és merj önállóbb lenni, a legsajátabb gondolataidat és érzéseidet kifejezni.

2012. ápr. 29. 14:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem várom, hogy szerelmet adj,

Csak arra kérlek, szeretni hagyj.

Hadd kövesselek álmomból,

S hadd szeresselek távolból.

Nem várom, hogy szívedbe fogadj,

Csak szemedből egy pillantást adj.

Hadd lássalak, mikor alszol,

S ha boldog vagy, ha haragszol.

Szeretni szeretnélek, nagyon.

Nyomot hagyni ajkammal ajkadon,

Szeretném, hogy arcod úgy éljen bennem,

Hogy lefesteni se lehessen szebben.

igyekeztem nem túlságosan szétcicncálni a versed, de szerintem így jobb. ha őszinte vélemény érdekel, akkor azt mondanám, hogy földhözragadt, és a páros rímek egyébkéni is olyan "gagyi" hatást keltenek, ha a szöveg hagy maga mögött némí kívánnivalót.

persze, ha magadnak irogatod, akkor semmi baj nincs, aranyosnak aranyos. :)

H^

2012. ápr. 29. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!