Szerintetek okos vagyok?
Eddig minden évben bejutottam egy NyelvÉSZnek nevezett megyei versenyre.. Tavaly előtt második, tavaly első lrttrm a helyesírási versenyen... Tavaly és idén a NyelvÉSZ országosára is bejutottam.(nyelvtan) Idén mesemondóversenyre, területi matekversenyre, és megyei magyarversenyre is bejutottam..Környezetversenyen megyei elsők lettünk, a másik környezetversenyen pedig országos másodikak! SZERINTETEK okos vagyok? (én nem gondolom így)
Ui. 4-es vagyok általános iskolában:)
szerintem egy attention whore vagy.
felsorolsz egy csomó jó eredményt, amit elértél az életben, tehát az összes információ, amit megadsz magadról, az a sikereidről szól. aztán nagy szerényen kijelented, hogy szerinted te nem vagy okos. De azért hogy biztosra menj, hozzáteszed, hogy ezeket a sikereket mind nagyon fiatalon érted el...
egy jó tanács: ha nem csak a figyelmet akarod felhívni magadra állandóan, hanem el szeretnéd nyerni az emberek szimpátiáját is, akkor csak csináld a dolgaid, és ne kérkedj velük, de legalábbis ezt az álszerény szöveget ne nyomd nekik.
Szerintetek magas vagyok?
Eddig minden évben én voltam a legmagasabb az osztályomban, tavaly előtt második legmagasabb, tavaly a legmagasabb lettem a MAGAS diákok versenyén. Töriórán is én vagyok a legmagasabb, és kémiaórán is. SZERINTETEK magas vagyok? (én nem gondolom így)
Ui. 4-es vagyok általános iskolában:)
"Tavaly előtt második, tavaly első lrttrm a helyesírási versenyen"
Csak analfabéta indult rajta?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!