Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerintem azért nem tudhazjuk...

Szerintem azért nem tudhazjuk hogy van-e valami a halál után mert ha tudnánk hogy van menyország és pokol akkor mindenki öngyilkos lenne! Szerintetek?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 17. 17:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%
Megmondom én neked mi vár a halál után rád, azaz milyen lesz amikor meghalsz. Pont olyan lesz, mint amikor alszol, de nem álmodsz. csak ebből az "álomból" nem ébredsz fel soha. Ugyanolyan lesz a halálod után, mint amilyen volt a születésed előtt. Sajnos ez a nagy helyzet...
2012. okt. 25. 10:03
 12/13 anonim válasza:
26%

Szia! Én írtam az előző előtti választ.

Igen, így van. Nem elég ha egész életünkben csak jót teszünk. Kell a megváltás ahhoz, hogy megmenekülj! Isten nagyon szeret téged, és a többi embert is, és engem is. De Ő igazságos. Ember nem képes egy bűn nélküli életet leélni! (saját erőből) Illetve egyvalaki meg tudta ezt tenni: Jézus Krisztus. Épp ezzel szerezte meg a jogot rá, hogy téged, minket megválthasson, kiváltson az ördög uralma alól. Az ő életét adta érted. Egy bűn nélküli életet leélt, és meghalt. De feltámadt, mert a halál a bűn következménye. A Te bűneidet vette magára, és szenvedte el a büntetést! És mint tudjuk, egy ítéletet sem hajtanak végre kétszer...

Szóval rajtad áll, hogy ezt a váltságdíjat elfogadod-e, mert csak ezáltal leszel képes megismerni Istent, közösségbe kerülni vele, és egy bűn-mentes életet élni.

A végén pedig a mennybe kerülni, ahol nincs bánat, és nincs elmúlás. :)

2013. júl. 19. 02:19
 13/13 világvége1 ***** válasza:
Senki, aki tudja magáról, hogy ő nem jó – mert már tett és gondolt gonoszat –, nem lenne öngyilkos, ha tudná, milyen a pokol (annál minden jobb), és hogy a gonoszok oda mennek.
2020. jún. 2. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!