Szerintem azért nem tudhazjuk hogy van-e valami a halál után mert ha tudnánk hogy van menyország és pokol akkor mindenki öngyilkos lenne! Szerintetek?
Szia! Én írtam az előző előtti választ.
Igen, így van. Nem elég ha egész életünkben csak jót teszünk. Kell a megváltás ahhoz, hogy megmenekülj! Isten nagyon szeret téged, és a többi embert is, és engem is. De Ő igazságos. Ember nem képes egy bűn nélküli életet leélni! (saját erőből) Illetve egyvalaki meg tudta ezt tenni: Jézus Krisztus. Épp ezzel szerezte meg a jogot rá, hogy téged, minket megválthasson, kiváltson az ördög uralma alól. Az ő életét adta érted. Egy bűn nélküli életet leélt, és meghalt. De feltámadt, mert a halál a bűn következménye. A Te bűneidet vette magára, és szenvedte el a büntetést! És mint tudjuk, egy ítéletet sem hajtanak végre kétszer...
Szóval rajtad áll, hogy ezt a váltságdíjat elfogadod-e, mert csak ezáltal leszel képes megismerni Istent, közösségbe kerülni vele, és egy bűn-mentes életet élni.
A végén pedig a mennybe kerülni, ahol nincs bánat, és nincs elmúlás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!